Nursena0378 Sibelunalhasan benim yumuşama vardı geçen hafta bu hafta 1 cm açıklık olmuş ama sancı hissetmiyorum sadece ağrı var belimde sanırım o da yalancı sancı
Gulsum2308 Nursena0378 şu an kaç haftalıksınız bir de ilk gebelik mi? Benim daha hiç alttan muayene etmedi haftaya çarşamba gidicem o zaman bakacak ikinci gebelik
Aysenuriipek Gulsum2308 son 12 Nst’de sancım çıktı bugün ama açılma yok. Üstelik alttan muayene ettikten sonra sancı ve kasılmalar daha da belirgin hale geldi :(
Gulsum2308 Aysenuriipek açılma için YouTube’da simge dumanın videoları var onu yapabilirsin bir de en etkili yöntemlerden biri korunmasız ilişkiymiş, sancın çıktıysa açılman da olur inşallah, hareketsiz kalma merdiven in çık
Gulsum2308 Simay13 evet normal olunca gün belli olmuyor beklemek de bir yandan heyecanlı ama belirsizlik zor 🙈😅
Gulsum2308 mervenur00 benim kız da gelmiyor bugün son 10 ama tık yok belimde ağrılar var sadece, çarşamba tekrar kontrolüm var o zamana kadar gelir umarım 😅
Hilalttk16 Gulsum2308 son 1 haftadr kasılmalar mide bulantısı falan oluyor ama herhangi bir hareket yok 😅 oysaki doğması için bir çok şey yaptım gelmiyor 😂😂
Gulsum2308 Hilalttk16 ayy al benden de o kadar bende sürekli bişeyler yapıyorum ama henüz tık yok 2 gündür hemoridden dolayı hareketlerim de kısıtlandı umarım etkilemez 😓
Gulsum2308 Hilalttk16 benimde kontrolüm çarşamba günü ilk defa alttan muayene edecek açıklığım vardır inşallah 😅
aysenuraktas6107 Gulsum2308 son 18 normal gözüküyor Rabb’im yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin hepimize aminnn🤍🤍
Kubra-ulas Gulsum2308 son 10 gün kaldı. Ama nedense hep karnımda kalacakmış gibi geliyor 😄 kendimi Doğum yaparken hayal edemiyorum
Smia Bsrasln2903 yok hayır karaciğer ve safra zehir uretiyo kolestaz kaşıntılı oluyo vücut ama bebeğe zararı vra işte 3000 kilo dedi Dr bakalım bugün doğum sonrası tam ogrencez artik