Gulsum2308 Son 11 ama geçmek bilmiyor artık gelsin istiyorum 🙈 sizlerin kaç günü kaldı kızlar Bir de hemoroid problemi yaşıyorum aynı durumu yaşayanlar ve önerisi olanlar var mı😓
Bir_tirtilannesi Gulsum2308 uygulamaya göre sooon 21 gün kaldı 🥲🥲 nasipse normal doğum olacak o yüzden minik kızım bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🧚🏻♀️
Hilalttk16 Gulsum2308 son 1 haftadr kasılmalar mide bulantısı falan oluyor ama herhangi bir hareket yok 😅 oysaki doğması için bir çok şey yaptım gelmiyor 😂😂
Mrvctn Gulsum2308 kasılmalarım var ilk olduğu için sancı mı değil mi bilmiyorum 🤣 bir haftadır bugün yarın doğurayım diyorum gelmiyor 🙈
Sibelunalhasan Nursena0378 Bizim de son 6. En son pazartesi gittim yumuşama vs yoktu. Çarşamba 40 hafta doluyor gelmezse o zamana kadar suniyle doğumu başlatacak doktorum.
Gulsum2308 Sibelbayram evet ağırlaştıkça son zamanlar ağrılar da artıyor, bende artık doğsun istiyorum valla
Smia 18 gün var ama yarın doğuma aliniyorum erken doğum kolestaz yüzünden inşallah sağlıkla gelirim bebeğim 😇🩷
Gulsum2308 Bir_tirtilannesi bir avazda sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bende normal bekliyorum umarım artık gelir son günler zor gerçekten 🙈
Ambrossia7 Gulsum2308 benimde son 9 sağlıkla hayırlı vakitte gelsinler inşallah ama insan artık dayanamıyor gerçekten 😄
Gulsum2308 Feyza_nur bende geçen gün nstye girdim aslında bel ağrılarım vardı ama nstde sancı çıkmadı, sizin sancılar kaç çıktı