Momofthemert İlla olucak diye bişey yok hatta bence olmaması daha sağlıklı 2. Hamileliğim 2. Sindede en ufak bir kanama veya lekelenmem olmadı o konuda için rahat olsun benxe bu iyi bişey
Deletedmom128 Deryaerez1616 Benim de yerleşme kanaması olmadı hiç. Zaten herkeste olmak zorunda değil. 28. haftamdayım 🙏 Bir haftaya görüp kalp atışını duyarsınız bebeğinizin 😊
ttgb38 Bu arada 7. Haftamın sonunda altdan yapılan ultrason ile görebildik bebeğimide kalp atışınıda :)
Tazeanneadayi Deryaerez1616 benim ilk hamileligimde kanama falan olmadı bebeğimin kalp atışları vardı ama durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine hamileyim bundada yerleşme kanaması olmadı 24+4 günlük hamileyim herkeste olacak diye birşey yok
SevdaKaplan Deryaerez1616 canım bende de olmadı yerleşme kanaması 30. Haftadayım içini ferah tur görülür allahın izniyle 🙏🙏
Fatmanurfahri Deryaerez1616 13 haftalik hamileyim, yerlesme kanamasi olmadi. Gec dollenme oldugu icin keseyi 5 haftalikken gorduk, 7 haftalikken kalp atislarini duyduk cok sukur hersey normal. Kalbini ferah tut 🤗
nurbeyza Deryaerez1616 ben gormedim yerlesme kanamasi ve Rabbime şükür 27+6haftaligimiz cogu kisi gormemistir
Nalanktl Deryaerez1616 bende de olmadı kanama falan ama bir hafta geç döllenme olmuş başka doktora git kese boş dediler 2 gün sonra gittim bebeği herşeyiyle gördük
yenigebis0335 Deryaerez1616 aaay canım bende 6 haftalık gebeyim bana da rahimde bebek yok dediler kanamam olmuştu biraz korkmuştuk öyle gitmiştik acile ... haftaya salı günü doktoruma gidicem iniaAllah o zamam bebişim rahime gelmiş olur . inşaAllah herkes sağ salim kucağına alır bebişlerini😊😊
yenigebis0335 Deryaerez1616 salı gününü merakla bekliyorum dün gece yatmadan lavaboya gittiğimde akıntıyla bir kırmızıya yakın çok az bir leke geldi korkuorun
yenigebis0335 Deryaerez1616 canım doktordan geldim kesemiz oluşmuş karından ultrasonla gördük ve şuan 5 haftalık miş son adetime göre ise 7 haftalık biliodum ama değilmiş sende inşaAllah görürsün 😚😊