Deryaerez1616 Ya arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamıleyım 6 haftalıkken muayenede kesenın ıcınde bebegı goremedık henüz yolk sacıda goremedıler birde bende hıc kanama gelmedı 3. Haftamdan berı acaba boş kesemı dıye dusundum yerlesme kanamayı goremeyıp hamıle olan var mı yoksa yerleşme kanaması onemlımı 👈🤔😒
Adenbebek Deryaerez1616 kızımdada bu gebeliktede yerlesme kanaması olmadı herkeste olacak diye bir şey yok içini ferah tut
Elifmasalannesi Deryaerez1616 bende 32+5 im bende de yerleşme kanaması görmedim . Benim de kesen görülmemişti doktor geç döllenme dedi canım adet tarihimi değiştirdi inşallah seninde öyledir bebeğini bir sonraki kontrolde görürsün inşallah ❤
Deryaerez1616 Elifmasalannesi benımde adetım 2 ayda bır oluodu bazen 3 ayda 1 ınsallah gec dollenmedır
Reshaa Deryaerez1616 hayır canım yerleşme kanaması bende de olmadı önemli bir şey değil bebek damara denk gelirse tutunması o zaman kanıyor yoksa kanamıyor
Aysebkr1258 Deryaerez1616 benimde ultrasonda gözükmemişti bebeğim çok tedirgin olmuştuk boş gebelik mi diye özel bir hastanede vajinal ultrasonla bakıldı ve o şekilde görüldü çok şükür bazen geç gözükebiliyorlar içinizi rahat tutun
Aysebkr1258 Deryaerez1616 6+2 olarak gitmiştik bebek 5+6 olarak çıktı 8. Hafta kontorlümde de baya baya belirgin halde gözükmüştü normal ultrasonla
Mom534545 Deryaerez1616 bndede olmadı yerleşme kanaması 17.haftadayz bnm kesen 7.haftada bebek 8.jaftada göründü canm merak etme çok küçük ondan gorunmuyodur
Cemreemine Deryaerez1616 yerlesme kanamasi gormedim bende ve doktora sordugumda normali kanama olmamasi demisti ne kadar dogru bilmiyorum
ttgb38 Deryaerez1616 Bende olmadı yerleşme kanaması falan 37. Haftamdayım bebek kılcal damara falan denk gelip yerleşince oluyor herkesde olmuyor diye biliyordum ben hiç neden yerleşme kanamam olmadı die düşünmedim içini rahat tut