Melissatutar Vizeden selamlar ✋️❤️ 2. Gebeligim bende 1 Nefes armagan bey ustune doktor tanimiyorum 🥰😂
gudmorningbeya Melissatutar bende Hanife hanıma gidiyordum ayrılıyormuş hastaneden doktor aramaktan yıldım :(
Melissatutar gudmorningbeya benimde doktorum oydu suan mecbur armagan beye gectik daha memnun kaldim acikcasi
gudmorningbeya Melissatutar normal doğum istediğimiz için eşim erkek doktor istemiyor kadın doktor kıtlığı var burda da Ayşegül Hanım vardı Balkan da oğluma 6 aylık hamileyken o da gitmişti benim şansıma
Melissatutar Onemother1 merhaba bu postta konusmustum daha once armagan beye gidiyorum demistinjz sogum ucreti hakkinda bilginiz varmi ogrendinizmi.
Onemother1 Melissatutar ben ilk başta sevgin bey e gidiyodum medikentte.cinsiyeti orada öğrendim 12+3 te.daha sonra bi kez armağan beye muayene olunca orada devam etmeye karar verdim armağan beyde de doğurıcam kısmetse 33. Haftadayım.siz kaç haftalıksınız
Tubasade meltemmmxx kesinlikle iyi ki tercih etmişim diyorum bende buralarda yeniyim bilmiyorum yani neresi iyi hangi doktor güzeldir evime yakın diye oradı denk geldi ve iyi ki gitmişim diyorum 🩵
Berkos meltemmmxx merhaba bende kırklareli ndeyim özel de doktor arayışındayım hala doktordan memnunsunuz anladım kadarıyla detaylı bakıyor mu sorduğumuz sorulara yılmadan yıkılmadan cevap veriyor mu 😀🙈