Nurr_22_22 Ahsenn031013 çok zor hemde hamileliğim ailemin evinde geçti eşim hamileliğim boyunca 1 kere gelebildi bir de doğumdan 25 gün sonra geldi Mart’ta gitti ağustosta yeniden gelecek kısmetse kızımız 6 aylık olacak o zaman
Ahsenn031013 Nurr_22_22 Rabbim hiç ayırmasın bi an önce birleşin inşallah Şimdi neyse ama ilerde çocuk için daha zor😔
Pembesarelle2 cauuv1 Canım benim eşim jandarma jınet programından bakıyoruz polis için nereden bakılıyor bilmiyorum ama bilen çıkar burda
Bernur_TR Gozdenur1334 yeni tayinci değilim ama geçen sene oraya çıktı bizimse tayinimiz ordayız şimdi hoşgelin inşallah
Fmis @"Ahsenn0310 Ahsenn031013 Erzurum’da üni okudumm canm sıcak memleketten soğuk memlekete gitmiştim kışlık bot kase atkı bere hazır olsun soğuk bir şehir ama güzel anılar biriktirdim orda temiz güzel bir şehir soğuğu diisnda herşeyi güzel
Gozdenur1334 Zynpkrc amin inşallah uğur getirsin ne olur bize de dua edin 🙏 siz halen orada mısınız nasıl memnun kaldınız mı ev durumu vs rica etsem bilgi verebilir misiniz sanırım lojman çıkmaz öyle diyorlar
Busekose Pembesarelle2 sakarya da kocaelide cakma karadeniz gibi izmirden ilk geldiğimde hiç sevmemiştim ama şimdi ayrılmak zorluyor içiniz rahat olsun çok güzel şehir 🥰
Pembesarelle2 Busekose Çok teşekkür ederim canım herkes öyle söylüyor açıkçası çok takılmıyorum eşim olsun sağ salim gelsinde yeter 3 yıllık ayrılık çok zor 🌸🥹