reisMom Yaseminki 40+3 olduk 3 cm acılma saatler sonra Rabbim sabaha cıkardı bişi kalmadı cok bekletmeden de dogumum başlasa 🤲
reisMom Mayse allahın izni ile bir an önce dogursam ah bir an önce 🥺🤲 inş güzel bir hikaye yazarım dogum hikayem DİE henüz 3 cm acıklık var
Puhu_ishak reisMom ben de sabah 9 dan beri suni ile açılma bekliyorum, düzenli sancı 100 lerde ama daha 1 parmak açıklık ancak var 😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun
reisMom Puhu_ishak of hadi ya 🥺 artık canım daralmaya başladı arkadaşım alttan sancıyı cıkardı lar 3 cm olmuş serum, verdi suni sancı mı dedim kendi sancılarını destekleyecek dedi 5 dk bir geliyor sancım kasıklarım kopuyor
reisMom yaramisa suyum gelmedi acıklık 3 cm sancım 5 dk bir cıkıyor kasıklarım mahvediyor o sıra beni ama Rabbim bir şekilde verdi gücünü 19:00 dan bu yana
Tubazeynep reisMom RABBİM kolay doğumlar nasip etsin insaAllah canım evladını sağ salim kucagına alırsın insaAllah 🤲
reisMom Tubazeynep Yaseminki Saolun Allah razı olsun akşam 19:00 dan gece 02:30 a kadar 3 cm acılma saat 6 ya geliyor sabah oldu sancılarıma dayanıyorum şükür ama canım daralmaya başladı
Ayezhanim reisMom biraz daha sabır bol bol dua et canım Ayetel Kürsi oku rabbim kolaylaştırsin inşallah