reisMom 42+2 olduk bu gün kızım olacak alttan suni sancı taktılar şimdi nst deyim ama bitsin acılmamı desteklemek İcin haraketler yapıcam kızlar lütfen dua edin benim İcin Rabbim bir avaz da ve uzun sürmeden kızımı kucagıma alayım 🥺🤍
Mayse reisMom rabbim yardımcın olsun biran önce doğurursun Allah yarım saate kalmadan bebeğine kavuştursun seni canım dualarım seninle darısı başıma inşallah bende 39 dayım
Cicilibicilim Allahım yar ve yardımcın olsun canım benim bi avazda kurtulursun inşallah benim ki de yaklaşıyor korkmaya başladım 😊🥺
yaramisa Cicilibicilim Allah yardımcın olsun canım bir ikinmada kurtul inşallah şiddetli sancı geldikçe yattigin yerde ikin bebek aşağı doru gelsin bol bol Ayetel Kürsi oku. Ben 4 gün önce doğum yaptım sürekli okudum ikindim acilmam yoktu sancım çıktı nstde. Dua ettim hareket ettim sancı geldikçe ikindim suni sancı verilmedi bile. Sağlıkla gelsin prenses
reisMom Cicilibicilim yok bacım o korku anlık oluyor emin ol ben dedim bu suni sancı beni öldürür vs vs şükür 2 saat oldu sancım geliyor gidiyor ama ayaktayım acılmayı desteklesin diye hareketler yapıyorum tek duam uzun sürmemesi biliyorum bu sancı artacak canımı yakacak ama bebeğim dogacak hep sonuc odaklandım
reisMom yaramisa size de gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 🤍 sancım geldikce acılmayı desteyecek şeyler yapıyorum inş uzun sürmez
reisMom Daisy0000 aminnn 🤲 şuan sancımı ceker ken yazıyorum buradan inş dogurduk tan sonra da kucagıma aldım müjdesini yazıcam
Mutluemos reisMom Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah hayırlı kolay dogumunuz olur nasılsınız açılma oldu mu
reisMom Mayse amin Rabbim bir avaz da dogurmayı nasip etsin ben hala doguramadım ara ara sancım sıklaşıyor ama acılmam aynı sabahı bekleyecek benim kız
reisMom Elif4153 saolun yok maglesef hala olmadı sancım ara ara artıyor oda acılma yapmadı kafayı yicem resmen sıkıldım
Puhu_ishak reisMom ben de sabah 9 dan beri suni ile açılma bekliyorum, düzenli sancı 100 lerde ama daha 1 parmak açıklık ancak var 😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun
reisMom yaramisa suyum gelmedi acıklık 3 cm sancım 5 dk bir cıkıyor kasıklarım mahvediyor o sıra beni ama Rabbim bir şekilde verdi gücünü 19:00 dan bu yana