Kader_sezer mbetuly ben de bugun verdim kan tahlilerimi yarin belli olucak allah izin verirse kaç haftalik olduğu
Kader_sezer Wolf1 daha bugun ilk defa gitttik ozele serkan bodura devlete doga hanima gidicem allah nasip ederse ikili taramaya siz hangi doktora gidiyosunuz
Wolf1 Kader_sezer ozel de serkan bey devlette isa bey ama devlette dogurucam isa beyden cok memnunum oztan dokuluyo o kadar para vermek istemiorm
Kader_sezer Wolf1 evet gercekten o kadar pahali ki fiyatlari alt ustu doktorun yanina girmek 300 tl nedir ya
Wolf1 Kader_sezer temmuz 7 de dogumum var haziran da yaparsam 7500 temmuz da 8000 ayrica 300 tl cocuk icin muayene ucreti aliyolar 1200 tl tek kisilik 2500 tl vip oda fiyati cift kisilik ucretsiz dediler
1Gozde1Yusuf- Kader_sezer gelisse nolcak aksam acildeydim ebenin tavri hali doktordan beter köpek gibi resmen özele onlar itiyo doktor oyle degil ebe azarlayip duruyo insani bende ozel ve devlet takiplym devlet iyi devlette yapym diodm ama yok cekemem yani hemsirenin ebenin o tavrini
Minaa_m 1Gozde1Yusuf- evet bende bi devlete gittim neye uğradımı şaşırdım davranıştan dolayı resmen postaladilar
1Gozde1Yusuf- Minaa_m yani gercekten doktor da yok ebe de hal tavir nefret ettiriyolar insani isa bey de dogum yapym diodm ama yok yani
64Demet64 Merhaba ☺️ Bende uşaklıyım ama almanyada yaşıyorum 25+3 olduk yani 26 haftalığız hayırlisiyla saglikla gelsin insallah bebişlerimiz 🥰