NisaSevgili Melodimm canım eğer tatlı midemi bulandırmıyorsa ya da turşu falan da olabilir seni susatacak şeyler yemeye bak anca öyle içersen miden bulanmaz bende öyleydim sonra enfeksiyon geçirdiim ve kalkamadım şimdi mecburiyetten 3 litre kadar su içiyorum öncesinde çikolata yiyip
Melodimm NisaSevgili Şükür enfeksiyonum çıkmadı tahlil yaptirdim Ama bu su icmeyecegim anlamına gelmiyor malasef mecbur içmek zorundayim.Salatalik fikrini sevdim deneyecegim insAllah işe yarar♥️
Melodimm Maras46konya-00 Evet insan bir damla suyun kıymetini anlıyor ♥️Allah suya hasret tüm insanlara yardım etsin Amin♥️
cevriye35_ Melodimm bu haftalarda bulanti normal ilerleyen haftalarda gectiginde bol su icin simdide tokken icerseniz bulanmaz su önemli bebek icin
NisaSevgili Melodimm inşallah kuzum seni ne çok susatırsa onu ye ve seni susatmasını sağla dediğim gibi seninle aynıydı öyle buldum yöntemini
anneoluyoruuumm16 Melodimm bol bol su içmek lazım canım. Bebeğin ve senin sağlığın açısından çok önemli. Suyu tek icemiyorsan içine limon salatalık çilek vs aroma verici meyveler koyup içebilirsin ama mutlaka iç. Kusacagini bilsen bile iç. Bebeğinin buna ihtiyacı var
Ilba_34 Deli gibi su içen ben 8. Haftaya girince hiç su içemez hale geldim biraz içine limon atıyorum yudum yudum içmeye çalışıyorum ağzıma tuzlu bişey atmadan içersem vah halime deli gibi bulanıyor 😑
Nursamir Melodimm benimde sudan midem bulanıyordu bi şey olmuyor şuan 38+5 oldu bebek son aydalarda su çok önemli ilkin bir şey olmuyor yani bende bi soeun çıkmadı
Cansel-2609 Melodimm evet doktorum içmem gerektiğini kendimi zorlamam gerektiğini söyledi. Suyun içine çilek, elma, nane de koyup bir deneyin. Benim bulantım 9.haftaya kadar çok aşırı vardı. Şimdi nadir istifa ediyorum. Sizin nasıl ?
Melodimm Cansel-2609 Uykudan degilde bulantidan uzaniyordum😂😂o geciriyordu uyku istegi simdi başladı😂😂
Milkamilka Melodimm benim 14. Haftadan itibaren bulantılarım azaldı şükür. Bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında tükürük salgısı arttığı için midede fazla su hissi oluşturuyor bu yüzden su içme istediğim hiç olmuyordu 😑
Cansel-2609 Melodimm o uyku isteği bitmiyor ya gündüz mutlaka uyuyorum 😀 birde bende tükürük ve ağzım da acı tat çok oluyordu yavaş yavaş azaldı gibi