Berkos naneliseker_ Tabiki çok fark ediyor ben hem özele hem devlete gidiyorum devletteki cihaz eski genel de zorla görmeye çalışıyor birde tahliller vs için devlette de gidip geliyorum. Ama tabiki özel bence bi gitmelisin
naneliseker_ Berkos ya ilk gittik keseyi görmedik. Sonra gordu. Sonra bebeğe gittik gormedi ben artık cihazda bir problem olduğunu düşünüyorum ilkleri düşünürsek
Visal95 naneliseker_ bebeği görememesi normaldir belki ama cihazlar gercekten eski devlette. Ben 21. Haftamda gitmek zorunda kaldım devlete hemde perinatolojiye . O kadar kötüydü ki cihaz. Kendim radyoloji teknisyeniyim görüntülerden anlıyorum az cok. Durumunuz elvermezse bile en azından ilerde detaylı ultrasonu özelde yaptırın bence.
naneliseker_ Visal95 ya ilk gittik keseyi görmedik. Sonra gordu. Sonra bebeğe gittik gormedi ben artık cihazda bir problem olduğunu düşünüyorum ilkleri düşünürsek O haftalarda detaylı var mı
Hmyraltnts naneliseker_ Devletlerin cihazları pek iyi olmuyo hepsinin değil ama bazılarının öyle. Ben 6+1 de gitmiştim özele hem keseyim gördü hem de minicik bebeğimi🥹 kalp atışları daha yeni başlamış demişti o yüzden o zaman duyamamıştık. Yani şuan özele gitsen bence görünür
Mrvctn Aynı hastanede bile iki cihaz arası fark olabiliyor, kese durumu da sadece cihaza göre değerlendirmeyin bazen geç döllenme vs de olabilir ben 6.hafta diye gittim 5.hafta olduğunu öğrendim geç döllenmeymiş
naneliseker_ Mrvctn bende 2 gün geride ⅔ gün geride haftasının olmasına da geç döllenme denir mi bilmiyorum
Yenibirannee naneliseker_ ilk gebeligimde evet görmemiştik 2. Gebeligimde ben kendim direk 7+5 de gitmistim :)
Kediler Özelden özele bile fark ediyor ama cihazdan ziyade doktorun tecrübesi ve tavrı daha önemli bence. Cihaz son model olsa bile doktor tecrübesizse cihazın da bir önemi kalmıyor.
naneliseker_ Kediler evet orda haklısınız. Gittigim doktor yeni atanmış sanırım. ya ilk gittik keseyi görmedik. Sonra gordu. Sonra bebeğe gittik gormedi ben artık cihazda bir problem olduğunu düşünüyorum ilkleri düşünürsek. Yolk sac var ama dedi önemlisi oymuş vs bakali.
Kediler naneliseker_ ilk zamanlarda doktorum bebeği rahat görebilmek için idrara sıkışık gelmemi istemişti. O da aklınızda bulunsun, idrara sıkışık gidince daha net görünüyor
Zeyneparsln naneliseker_ Dağlar kadar fark var. 5 küsürken özele gittik keseyi görmüştük 6 küsürken devlete gitti keseyi bile göremedi insanı korkuttu hemen özele geri gittik kalp atışını bile duyduk şükür 🙏🏼 sonralarında öylesine kontrol amaçlı devlete de gideyim arada dedim cinsiyeti Farklı söyledi kilosunu Farklı söylüyordu zaten renkli ultroson asla yok doğuma kadar bebeğinizi göremezsiniz ilgi desen dağlar kadar fark var asla devlet önermiyorum
naneliseker_ Zeyneparsln biliyor musun dün bir ara kese nerde dedi ne diyor bu dedim . Hahahaha Yarı özele gideceğim sanırım hep gitmek gerekecek ya ilk gittik keseyi görmedik. Sonra gordu. Sonra bebeğe gittik gormedi ben artık cihazda bir problem olduğunu düşünüyorum ilkleri düşünürsek
dolunayes naneliseker_ ben hep devlete gidiyorum 6+4 de bebek guzel şekildeydi canim kalp atisinida o gun duydum . Bekle 7. Haftada git ikisinide gorursun