naneliseker_ Başlıkta dediğim gibi farkı var mı kızlar. 6+4 ken kese büyümüş yolk var ama içinde bebeği göremedim dedi. Cihazları da eski gibiydi sizce özele gitsem görünür mü 2 gün geçecek üstünden. Var mı buna benzer yanıldınız?
nur_bebek34 naneliseker_ bazı özellerin cihazları da hiç iyi . Medipolun iyi ama fiyat yüksektir belki. Gerçi 400 tl
Aytekin1 naneliseker_ 7. Haftanın içinde git bence canım iyice büyümüş olur canın sıkılmasın boşuna. Ben 7+4 te görmüştüm.
Cansuu00 naneliseker_ 6 haftalıkken devlet hastanesinde iki doktora gittim ikiside kese var ama bebek görünmüyor biraz daha zaman geçsin falan dediler. Bizde ister istemez korktuk boş gebelik mi diye. Ertesi gün özel hastaneye gittim hem bebeği gördük hemde kalp atışını dinledik. O günden itibaren devlete hiç gitmedim. 38+1 feyiz ve 4 gün sonra doğumum var 😊
nur_bebek34 naneliseker_ bazı hastane cihazları eski. Neden medipolu önerdim çünkü ultrasondan her gittiğimde 3 4 saniyelik renkli videosunu da gösteriyor.
nur_bebek34 naneliseker_ ayrıca git kese görünmezse .8 gun sonra yine gidersin. 9 günlük muayene hakkı oluyor.
naneliseker_ Cansuu00 yaa aynı şeyleri yaşadık. 1 gün sonra mı gittiniz gördünüz bebeği? Hayırlı doğumlar inşallah darısı başımıza olsun
Bulbulyuvasi Canım ben 29 haftada gittim özele o kadar rahat ve o kadar ilgileniyorlar ki her özel aynı değildir her devlet de aynı değil fakat cihazları aşırı kaliteli ve iyice bakıyorlar ultrason için değer yani gitmelisin mutlaka fikrimce 🌸
naneliseker_ Bulbulyuvasi evet hak veriyorum. Zaten devlet de gözünü sevim acele bakıyor ilk kesem görünmedi gittim göründü. Şimdi de bebek yok diyor inşallah bebek de görünür
Cansuu00 naneliseker_ evet bir gün sonra gittim. Özeldeki doktorum cihaz farkı olacağını falan söylemişti
naneliseker_ Cansuu00 ne yalan diim ben ilk kese yok demişti. Tekrar gittim görmüştü. Şimdi de bebek yok diyor demekki var bilemedim ama buna beklemeyecegim özele gideceğim
Cansuu00 naneliseker_ özele gidip emin olabilirsin. Eğer orası da görmezse 10 gün içinde muayene ücretsiz oluyor. Tekrar gidersin. İnşallah güzel haberler alırsınız🙏
Yenibirannee naneliseker_ benim 2 bebegimde 7. Haftasinda gözüktü hem bebegimi gördüm hem kalp atışlarını dinledim özele gittim 🌸