Dmltlg50 Merhaba kızlar kanama alanım vardı geçen hafta kesilmişti kanama bugün kontrole gittim Kanama alanı büyümüş yeni Bi kanama olacak dedi %50 dusuk yapacaksın dedi 11 haftaligim tam başına gelen varmi
Gebeyim-32 Dmltlg50 9. Haftada gittiğimde pıhtı vardı proluton verdi progestan zaten yaptırıyodum . 11 de gittiğimde pıhtı geçmişti .
Gebeyim-32 Dmltlg50 proluton depot isteyin doktorunuzdan o geçiriyor . Progestan iğne yeterli gelmiyor demekki .
Dmltlg50 Gebeyim-32 proluton geçen ay gelen bi kararla yasaklanmış bebeklerde beyin tümörü yapiyomus o yüzden vermedi
Gebeyim-32 Dmltlg50 bunu da ilk defa duyuyorum 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum . Prolutonu 6. Haftada kesmişti sonra 9 da kanama görünce başlattı 2 doz vuruldum 11 de geçmişti . Şimdi 12 yim tüm ilaçlarımı kesti . Tüp bebekte ilk 12 hafta sürekli tehdit zaten
Gebeyim-32 Dmltlg50 yani peki tamam proluton vermedi . Başka bi önlem almadı mı kanama alanı büyüyorsa ilaçlar yetersiz geliyor belli ki
Gebeyim-32 Dmltlg50 bunu tüp bebek doktorunuz mu söyledi. Böylece kadere terketmek çok garip gerçekten. Kesinlikle başka bir doktora gidin . Şehrinizde üniversite varsa özel profesere muayene olun. Perinatoloji bölümüne falan gidin
Dmltlg50 Gebeyim-32 tup bebek dr um da aynısını dedi Bu gittiğim dr da alanında çok iyi ama bilmiyorum ki beynim durdu
Gebeyim-32 Dmltlg50 her gün bide of çok zor oluyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki . Haftamız falan da yakın ya üzüldüm gerçekten. Ben haftada 2 progestan haftada 1 proluton oluyordum . Her gün 2 tane lutinus vajinal tablet . Prednol günde yarım tablet kortizon ilacı içiyordum