Damla22306 BULANTI,BEL AĞRISI KASIK AĞRISI VAR MI KIZLAR benim Bi belim Sırtım çok feci ağrıyor o kadar sizlerde durum ne bide ilk gebeliğimm👶♥️ 20 yaşında Anne oluyorum bide sizler ??
gunesinannesi_ Damla22306 Ben de 23 yaşındayım ilk gebeliğim 16 haftalık oldum bugün belirtilerin 7-8. Haftalarda daha çok belirginlik gösterir benim çok belirtim olmadı kasık ağrısı dışında mide bulantım da olmadı hafif geçti umarım senin de öyle geçer hayırlı olsun canım🌺
ElifKarata Damla22306 valla iştahım acıldi bide çok uykum geliyor erkenden uyuyakalıyorum akşamları 🤩🤭
AsELinAnneSi__ Damla22306 bende 19 yaşındayım ilk bebisim ilk zamanlar böyleydi şimdi yoruldukca oluyor kızım gelcek miğde bulantısı peşimizi bırakmıyor arada tekrarlıyor
simaymasalim Damla22306 kasık ağrım var benimde sabah uyandığımda mide bulantısı oluyor ama istifra edecek derecede değil baş ağrım oluyor benimde 5+4
Damla22306 gunesinannesi_ sizlere de hayırlı olsun cinsiyetiniz belli mi ☺♥️ benim şuan Bi Bel ağrım var başka bişey yok çok şükür bulantım felan da yok hep böyle gitsin inşallah 🧿🥰
gunesinannesi_ Damla22306 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🩷 benim cinsiyet belli kızım olcak şükürler olsun hep hayalimizdi istediğimiz gibi oldu ismi de Öykü Güneş🩷
Damla22306 gunesinannesi_ aaaa maşallah Sizde inşallah Sağlıkla salim kucağınıza alırsınız öykü güneşinizi çok tatlı ismi var 🥰 Bizimde hayalimiz hep kızımız olması hatta ismi bile Nişanladığımızdan beri hazır inşallah Rabbim gönlümüzde olanı Hakkımızda hayırlı eyler
Damla22306 ElifKarata ayy maşallah Rabbim sizlere bağışlasın iki evladınızı da inşallah 🥰 bel ağrısı bulantı kasık ağrıdı oluyor mu sizde
ElifKarata Damla22306 amin canim cumlemize insallah 🤩sağ tarafimda ara ara Bi ağrı oluyor belli belirsiz canm onun dışında biseym yok çok şükür
Damla22306 ElifKarata şükür canım o zaman benim bel ağrım çok fazla kızda bel ağrısı var mıydı en başından beri çok ağrıyor benim belim
Damla22306 AsELinAnneSi__ Aaa küçük Anneyiz desene 🥰 bebişimiz bizimle büyüyecek en güzeli de bu eşimle benimde kalbimizden kız geçiyor ama inşallah Rabbim isteğimizi yerine getirir ☺🤲
ElifKarata Damla22306 kızım da olmuştu smdi yok sadece gözlerim de Bi ağrı var oda uykudan herhalde çok uykum geliyor 😂😂😂😂 gecelere veda ettm yeminle çocuktan önce uyuyakalıyorum babasıyla uyuyorlar onlarda snra
Damla22306 ElifKarata ahahaha yemin ederim benimde bu aralar çok uykum geliyor yattığımda yerde uyuyakabilirim o derece ahahaha bide çok duygusalım bu aralar eşim bişe dese hemen ağlayasım geliyor o derecee
AsELinAnneSi__ Damla22306 amin canım sağlıkla gelsin bebislerimiz onlarla buyuruz içinde hissetmek bile böyle muhtesemken doğduğunu düşünemiyorum bile 😂❤️
Damla22306 AsELinAnneSi__ ben daha hissedemiyorum ama yakım yaaa herhalde 6. Haftaya giricez işte 5+4 üz 👀🤣
AsELinAnneSi__ Damla22306 görüş ü iple çekerdim şimdi benim haylaz minikte olsa kipirdiyo hissettiriyo her zman olmuyo 4. Ayimizi bitiyiyoruz bizde daha yine de erken 😂🐣