LamiyaCetinkaya Annevekizi 1 Haziran yumurtlama, son adet tarihim 19 Mayıs. Belirtilerim var gibi ama kuruntu da olabilir 🙄
Annevekizi LamiyaCetinkaya valla bilmiyorum kuzumm ağzımın içi de bı tuhafta bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum ki
Mamacitaa95 Annevekizi hiç belirtim yok ya midem yanıyor 2 gündür oda yediklerimden diye düşünüyorum ☺️
LamiyaCetinkaya Annevekizi Ya benim belirtiler erken başladı ama kafamda mı kuruyorum bilemedim ki. Kramplarım şiddetlendi, sivilceler falan çıktı sırtımda🙄
K-97 Annevekizi 1 Haziran yumurtlama günüm sabredemiyorum sürekli test yapmak istiyorum elimde 2 tane test var 2 gün daha sabredicem
Annevekizi LamiyaCetinkaya ya bende bugün gün boyu ayakta uyudun resmen belirti mi piskolojik mi bilmiyorum 😄
TubaGokhan Mavilisa sağ ol canım. ❤️Yumurtlamayı görene kadar bir gün boş bir dolu gidiyodum yumurtlamayı görünce 18-19-20 de oldu sonra kafama göre oldu
Ekinciozlem Annevekizi benimde 5 hazirandı yumurtlamam , bat 25 haziran daha çok var . Adet bittikten 5 gğn sonra yumurtlama gördüm çok erken gördüm galiba yumurtlamayı değil mi
Annevekizi Ekinciozlem valla canım benim dün bitti yumurtalama dönemim 9 gün var adete bel ağrım var şuan geçen ay ağrısız geçirdim bu ayki belirtilerde inşallah bebistendir siz ovulasyon testi mi kullandınız uygulamaya göre mi yumurtlama gördünüz
Ekinciozlem Annevekizi ovulasyon testi kullandım testte gördüm yumurtlamayı , uygulamalar ortalama baz alarak gosterıyor yanlış oluyor yani uygulamaya göre daha 3 gün var yumurtlamama ama ben ayın 5 inde yumurtlama gördüm
premsesssss Annevekizi Benimde yumurtlama aynı kasık ağrım var göğüslerimin yanları acıyor ve dün ilk kez bel ağrım oldu vajinamada ağrı vuruyor kramp gibi ama adetime 12 gün var
Annevekizi premsesssss benimde bel ağrım oluyor özellikle yatarken inşallah tutunmuştu vardir bebeklerimiz
Tklc K-97 benimde yumurtlama günüm 3 Haziran geç yumurtlama gördüm bende merakla bekliyorum ovülasyon testi yaptınız mı hiç koyulaşmaya baktınız mı acaba