Annevekizi Kızlar çok erken biliyorum ama yumurtalama günlerini değerlendirip belirti gören var mı benim 19 Haziran adet günüm bel ağrım karın alt bölgemde sizi şeklinde ağrım varbelki de dün yoğun bir gün geçirdim yorgunluktandir ama yaşayan varmı 🙏😊😊
Birdemet95 Annevekizi benim yumurtlama 4 hazirandı bat da 18 haziran benimde alt karında yumurtalıklarda sızlama yanma oluyor ama psikolojik de olabilir çok erken çünkü
TubaGokhan Annevekizi benim 19 Mayıs yumurtlama günümdü bı kaç gün sonra karın ağrısı tam bel değil ama böbrek tarafı varya sağ taraf ordan karnıma dogru ağrı kasık ağrısı yaşadım oda 4-5gun sürdü göğüs hassasiyeti her yumurtlamada olurdu zaten onu belirti olarak saymadim 29 Mayıs’ta yani 10.gun gebeliğimi öğrendim ❤️
LamiyaCetinkaya Annevekizi 1 Haziran yumurtlama, son adet tarihim 19 Mayıs. Belirtilerim var gibi ama kuruntu da olabilir 🙄
Motherandbaby_ Benim de iki gündür sağ kasığım ağrıyor yumurtlama dönemimden de olabilir ümitlenmek istemiyorum 🤭🫣
Annevekizi Motherandbaby_ ay normalde sabahlari iki kahve içmeden kendime gelemem bugün içtim mideden çıkacak sanki bel kasik ağrısı bende de var sizde bel ağrısı varmi
Motherandbaby_ Annevekizi Yok bel ağrım yok ama bugün göbek deliğim ağrıyo anlam veremiyorum mart ayında kürtaj oldum korunmayı yeni bıraktım o süreçte genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ilaç kullanıyorum inşallah hemen hamile kalırım çok bekletmez çift çizgiyi görmek nasip olur ♥️
Annevekizi Motherandbaby_ oyy insallash gülüm inşallah dualarım seninle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ne zamandır bebiş istiyorsunux peki
Motherandbaby_ Annevekizi Ocak ayında korunmayı bıraktım şubatta hamile kaldım martta kürtaj oldum ben beklemek istemedim ama mecbur bekledim Ocak ayından beri bekliyorum diyeyim 🥹
Annevekizi Motherandbaby_ inşallah bu ay güzel haberler alırım senden içini ferah tut canımsın Allah büyük 💗
Motherandbaby_ Annevekizi İnşallah yaa birde bu ay kahve rengi akıntım geldi yumurtlama döneminde oluyor demişlerdi daha önce hiç bu durumu yaşamadım sizde oldu mu acaba
Motherandbaby_ TubaGokhan Ayyy ne güzel yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️♥️
Birdemet95 TubaGokhan 😍😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰 6 gün daha beklemem gerekiyor test için
Tklc K-97 benimde yumurtlama günüm 3 Haziran geç yumurtlama gördüm bende merakla bekliyorum ovülasyon testi yaptınız mı hiç koyulaşmaya baktınız mı acaba