Arkadaşlar bu demir ilacı beni perişan etti afedersiniz ishalden kurtulamıyorum varmı böyle bir sorun yaşayan bugün içmedim yarın doktora bildiricem karın ağrısı ishal vücudumda su kalmadı resmen

Maviijj Bende demir ilacı kullandığında ishal olmuştum günde iki tane içiyordum doktorum günlük bir taneye düşürünce geçti şikayetler.

Bilgisi olan varsa lütfenn bir şeyler söylesin pirinçti muzdu besleniyorum hâlâ devam ediyor bugün içmedim umarım atlatırım

Maviijj Ben yaşadım doktorum bıraktırdı. Onun yerine kırmızı biber, yeşil biber içinde demir bulunan sebzeler vs tüketiyorum.

Maviijj evet maalesef ne yeseniz geçmiyor ilaç içtikçe devam ediyor

Maviijj bendede acayip mide bulantısı yapıyor ya bende doktora söylicem cekilecek gibi değil vallahi

Srp37 teşekkürler beslenmede demir içerenlere ağırlık vermeye çalışıcam

Hatta İshal geçmedi diye probiyotik başladım içtim,ilacıda bıraktım düzeldi

Maviijj rica ederim ama doktorunuzada danışın ben öyle hareket ettim.

M_22 ishal olunca bulantıda cabası oldu banada deli oldum günlerdir bebeğe zararı olmaz umarım bu durumun bol su içmeye çalısıyorum

Srp37 yarın zaten kontrolüm var doktorada bildiricem

Maviijj bende ilk kullandığım zamanlar ara sıra öyle olmuştu bünye sonradan alışınca sıkıntı olmuyor şimdi kan değerlerim daha da düştüğü için doktor günde 2 ye çıkardı

Maviijj ben de kullanıyorum sabah aç karnına arada mide bulantısı yapıyor ama ishal vs olmadım cnajm baska sebep olabilir mi

Maviijj bende İshal değil ama çarpıntı yaptı günün her saatinde kullanmayı denedim ama olmadı sabah aç öğlen tok gece uyumadan önce baktım olmuyor doktora söyledim değiştirdi başka bir tane içiyorum oda sıvı onda bir sıkıntı yaşamıyorum doktorunuza belirtin zaten direk değiştirir

Kmrn7 ben 1 kutu bitirdim arada ishaldim umursamadım biraz ara verip diğer kutuya geçtim perişanım inanın korkudan dışarı çıkamıyorum ağrı sancı berbat sürekli lavabo ihtiyacı

Elif_p canım bilemiyorum ama baştan beri bir ishal hali vardı zaten bazen çok katı beslendimde olmadı ama böyle çok zor başka sebepten olsa bukadar uzun sürmezdi herhalde