esraEb Her şeye ağlamak istiyorum 2 3 gündür karnıma kasığıma sızılar giriyor 24 haftalığım dün gece hastaneye gittik eve 7 de geldik eşimi görseniz çok yorgun uykusuzluktan ölmüş gibi davranıyordu hastanede. Eve geldik video izliyor konuşuyor dolaşıyor evin içinde. Bugün de geç geldi işi dolayısıyla zaten geç çıkıyor yine 7 de geldi hiç uyku muyku yok yani. Bazen benden daha nazlı oluyor ya da benim bi yerim ağrıyınca onun daha büyük bi ağrısı varmış gibi öne çıkmasına uyuz oluyorum o mu çocuk taşıyor karnında ?? 🤕 her gün farklı bir ağrı çeken benim 2 3 gündür kötü olduğum için bugün psikolojim bozuldu galiba benimle şakalaşırken kolumu ısırır gibi yaptı ve benim pik noktam oldu sanırım ağladım bir anda 😔 zaten türlü türlü ağrılar yaşıyorum bide kolum acıycak şimdi düşüncesine girince ağlayıverdim. Hiç kimse benimle ilgilenmiyor kimse sormuyor etmiyor normal bir insanmışım gibi davranılıyor ve düşük riskim vardı geçti, erken doğum riskim vardı o da geçti sanırım her şeyi kendim atlatmışım gibiyim. Tartışmamız bizim de olmadı çünkü bende sizin gibi aşırı dinginleştim bağırmak bebeğime zarar vericek korkusuyla sürekli kendimi durdurduğumdan tartışma bile çıkartmıyorum o yüzden de dolmuş olabilirim bilmiyorum buraya döküverdim içimi son durumum bu şekilde son günlere kadar gayet iyiydim bir.kaç gündür sanırım gebelik sendromuna girmişim herşeyi aşırı düşünüp üzülüyorum 🙈🤕