Hb1 Kızlarr oda süsleme işine sıcak bakıyor musunuz? Yaptırdınız mı eşim gereksiz buluyor 😆😆 ortalama ne kadar harcarsınız
Aslibali Hb1 biz çok gereksiz buluyoruz. Gelen giden için çikolata yaptırsam mi onu dusunuyorum sadece
Secil2818 Hb1 benden çok eşim istedi bizde o yüzden anlaştık. Ama bütçe anlamında zorlayacaksa çokta gerekli değil bence ya, ona vereceğin parayı al çocuğuna başka bişey için harca.
Hb1 Gkee ay ben bir yere sordum 15 bini bulur dedi şok oldum öyle abartı bişeyde değil doğum zaten 20 bin 🤣🤣
Sirkelimon Hb1 ben süit oda tutacağımı söyledim ama tarih kesin değildi hatta yattığım gece süit oda doluydu bir sonraki güne doğum sarktı oda da boşaldı beni aldılar. Doğum tarihi kesin ise odayı tutabiliyorsunuz
Hb1 Aslibali bence çikolata hoş oluyor yani gelen içinde değer verdin hoş geldin anlamında gibi düşünüyorum onu 🥰
Havvaca Hb1 doğum içerisinde fotoğraf çekimi oda süsleme var doğum fiyatına dahil hastanenin yaptığı bir jest diyeyim 10.500 TL
Hb1 Sirkelimon şu an kesin bir şey yok 37. Haftaya yeni girdim normal olursa diye bekliyoruz bakalım 🙏🏼🥰