fatos2404 Ceylanim kız yok be adet olursun ya bian kötü bi anın olur o şekilde ebeyide dinlersen oh mis😍💕
Ceylanim fatos2404 ay ne gzuel morel oldun yha asiri adet sancisi çekerdim ben komalik ama o kadarda dayanilir 😂😂
fatos2404 worin ense kalınlığı vardı kuzum ama ben hiçbir zaman inanmadım çok şükür öyle bi sıkıntısıda çıkmadı 😍💕
fatos2404 Maviii Allah razı olsun canım benim Rabbim size daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏💕
fatos2404 Merwe60 evet canım ilk doğumum ama 35.haftadan beri hergün Meryem, Yasin, İnşirah, İnşikak sürelerini okuyodum hurma yiyodum tek sayılarda çok şükür bide dilimden sümme-sebileserrah ayeti düşmedi doğum anında. Rabbim de darda koymadı çok şükür 🙏😍💕
fatos2404 Honeybaby Allah razı olsun canım benim Rabbim hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏😍💕
fatos2404 Busratye Allah razı olsun canım benim Rabbim size daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏💕
Cemreemine fatos2404 bisey sorabilirmiyim detayli ultrasonda gorundugu gibi mi dogdu bebek tam 😊 yani kime benzedigi bellimiydi 😊
fatos2404 Nurselin canım 35.haftadan beri hergün Meryem, Yasin, İnşirah, İnşikak sürelerini okuyodum hurma yiyodum tek sayılarda yürüyüşlerim vardı hergün çok aktiftim😍💕