fatos2404 Merhabalar daha dün gece uyumadan önce bi arkadaşın durumuna yorum yapmıştım oğlum gel diye nerden bilebilirdim ki sabah namazında çocuum gelmeye karar verecek 😂 ve inanın sanki burdaki herkes doğuracak benimki içimde kalacak sanıyodum😂😂 neyse gelelim hikayeme saat 5 gibi birden vajinadan pıt diye bişey attı ayağı kalkmama kalmadan daha uzanıyoken suyum haşırt diye boşaldı, eşimi çok sakin bi şekilde uyandırdım ama o hiç sakin kalır mı bu arada arabamız yok kaynanam gil o akşam doğum yakın diye bize geldiler. Şans işte neyse kalktı havlu istedim o havluyu getirirken tüm binayı ayağada kaldırdı 😂 duş alıcam diyorum izin vermiyo Allah'ım sinir oldum neyse öyle yada böyle girdim ben o duşa😂 baya sıcak suyun altında kaldım sonra çıktım ben bi yandan giyiniyorum eşim kaynanam gelmiş saçlarımı kurutuyolar beklicem diyorum sancım yok şimdi gitmeyelim diye tabi bunda onların dediği oldu 5.45'te hastanedeydik ebe baktı açılmam 2 cmdi ki bi hafta öncede 1cm açıklığım vardı. Nst'ye bağladılar ama ben çok kalmadım kalktım yürüdüm merdiven inip çıktım çömelip kalktım ve durumum çok iyiydi ohoo böyle olsa rahat diyodum 😂😂 8de ebe tekrar geldi baktı 5cm olmuştu açıklık ve benim hâlâ o burda bahsettikleri öldüm bittim ağrılarım yoktu yine devam ettim yürüyüşlere falan neyse 9 gibi doktor geldi baktı 7-8 cm olmuş dedi benden iyisi yok ama 😂 açılmam çok iyi ilerliyodu ama bebeğimin başı inmiyodu demek idrar torbam doluymuş sontayla boşalttılar hele bu sontaya öldüm bittim diyenler vardı Allah sizi ne etsin belki 😂 ondan sonra hafif hafif sancılar gelmeye başladı sonra arttı ama inanın en ağır adet sancımdı secde pozisyonunda ıkındım bi anda kalktım ebe diyo nereye dedim tuvalete altıma yapıcam rezil olucam tuvalete gitmem lazım diye 😂 ne tuvaleti gel doğuruyorsun dedi çatala çıktım bi 8-10 ıkınmada çıktı bal oğlum öyle şok oldum ki doktor bebeği verelim mi sana diyo hayır hayır diyorum sonra doktor eşini çıkardı oda hiç acımadı ama dikişe dayanamayacağımı düşünüp anestezi istedim narkoz aldım 9.45'te doğurmuşum 10.30'da ben uyandım oğlum göğsümü tutmadı ve inliyodu kuvöze aldılar çok göremedim yavrumu ama sağlıklı olduğundan eminim anneler hisseder 🤗 ha bu arada down sendromlu olma ihtimali vardı oda yok aay sanırım çok uzattım hakkınızı helal edin 🙏😍💕 Bal oğlum tam 38.haftada maşallah 3.400 gram 50 cm doğdu, dua edin erkenden çıksın yavrum ordan 🙏💕
Yagmr05 fatos2404 valla hayalimde ki doğurma şekli darısı bana 37deyim bende 😍😍 maşallah gerçekten bian önce meleğinize kavuşursunuz inşallah ama neden küvöze aldılar onu anlamadım 🤷♀️
Sezgin fatos2404 maşalllah gözünüz aydın💐💐 Allah analı babalı büyütsün. Bende erkek bebek bekliyorum umarım çok geç haftalara kalmaz sizinki gibi vaktinde ve bekletmeden gelir🤗🙏
Ceylanim fatos2404 gozun aydin canim saglikla çıksın inslalhh tez zamanda kucaginda olsun ilk doğummuydu acaba ? ıkınırken cok ağrı. oluyormu bide 😣😣
fatos2404 Ceylanim kız yok be adet olursun ya bian kötü bi anın olur o şekilde ebeyide dinlersen oh mis😍💕
worin Ayy Allah bize de seninki gibi hızlı ve zorluksuz doğum nasip etsin, sağlıkla çıksın küvezden ve al kucağına inşallah :)) bu arada neden down sendromu olabilirdi ki?
fatos2404 worin ense kalınlığı vardı kuzum ama ben hiçbir zaman inanmadım çok şükür öyle bi sıkıntısıda çıkmadı 😍💕
Ruyaaa fatos2404 cok guzel bir hikaye 💜 rabbim saglikla kucaginiza alip evinize gitmeyi nasip etsin en kisa surede..
Merwe60 Ay ne güzel ya yarın 40 hafta doluyor hiç gelesi yok oglusumun Rabbim size bağışlasn hayrli evlat eylesin inşallah bu arada ilk doğumunuzmuydu baya hızlı ilerlemiş maşallah darısı bizlere😊
fatos2404 Merwe60 evet canım ilk doğumum ama 35.haftadan beri hergün Meryem, Yasin, İnşirah, İnşikak sürelerini okuyodum hurma yiyodum tek sayılarda çok şükür bide dilimden sümme-sebileserrah ayeti düşmedi doğum anında. Rabbim de darda koymadı çok şükür 🙏😍💕
Honeybaby fatos2404 Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️❤️❤️ Ne güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah ☺️
fatos2404 Honeybaby Allah razı olsun canım benim Rabbim hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏😍💕
Hafizeipek fatos2404 Allah bağışlasın 🍼 şu tuvalet işini çok duyuyorum ya bebek baskı yapınca herkes büyük tuvaleti var sanıp ikinma ihtiyacı duyuyor ebeler farketmese klozette doğurcakti arkadaşım 😂😂😂
Cemreemine fatos2404 hayirli ugurlu olsun Rabbim uzun omurler versin vatanina milletine ve size hayirli bi evlat olsun insaAllah
burcuyay06 fatos2404 Maşallah okurken içim ferahladı Allah bebeğini bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin 😀❤️
Nurselin fatos2404 gerçekten o kadar güzel anlatmışsınız ki ben korkmuyordum ama etraftan duyulanlar korkutmaya başlamıştı sizinkini okuyup rahatladım çok sakin davranmışsınız suyu görünce .. ben korkudan bayılırım herhalde .. peki size sorum neler yaptınız da bu kadar rahat oldu
fatos2404 Nurselin canım 35.haftadan beri hergün Meryem, Yasin, İnşirah, İnşikak sürelerini okuyodum hurma yiyodum tek sayılarda yürüyüşlerim vardı hergün çok aktiftim😍💕
Mduygum fatos2404 caaniiiimmmm 🤗 okurken cok mutlu oldum allah sizi birbirinizden ayirmasin hayirli ugurlu olsun 😍