• Öneri
  • Love çikolatam dan çikolata yaptıran var mı gönderiyorlar mı?

Ben bursadayım inegölden sen neresindensin

September_ 1 ay çok uzun süre ben çikolata deposundan sipariş verdim cumartesi verdim çarşamba elimdeydi inşallah sizinki de gelir hemen doğum olmadan

Esraesra08 canım bende bursadayım sipariş verecek sayfa arıyordum rica etsem söyler misin?

September_

September_ bende bu sayfadan sipariş verdim 1 ay sonra ürün elime ulaştı. Defalarca yazdım ürün kargoya verilecek deyip olayaladılar. Baskı kalitesi ve çikolataların tadı çok kötü ama doğumuma çok az kaldı mecburen bunları götüreceğim hastaneye🥺

Ebrukhnn hadi ya o kadar kötü mü gerçekten sizden gelenler kısmında hep güzel yazmışlar bu insanlar niye böyle 😢

September_ Arkadaşım o sayfadan sipariş verdi ne yazikki göndermediler bende o yüzden başka sayfadan söyledim. Üstelik engellediler sakın söylemeyin mağdur ediyorlar

Ankarada olan varsa yada kargo öderiz sorun değil diyem varsa güvenilir sayfa onerebilirim

Ben yaptırdım love çikolatama evet çok ilgisizler ama çikolatayı gönderdiler geçtr olsa 2 hafta değil de 3 hafta sonrs gönderdiler

EsRaHa neresi olduğunu bana da söyler misiniz? ☺️

September_ eger gelmezse ürün cikolatadeposuu burdan verin bence en fazla 3 gunde geliyor arkadaşıma 3 gün için gelmişti

Ben Instagram da çikolata deposu sayfasına yaptırdım 5 günde geldi
              Aklınızda olsun çok memnun kaldık

ezgikyaa1 benim bir ay sonra zorla gönderdiler daha elime geçmedi tadı nasıldı peki ???

Betul67 valla şanslıymışsınız çoğu kişiye bir ay sonra göndermişler. Tadı nasıldı peki daha elime ulaşmadı çok merak ediyorum

Yazmelegi_ bakacağım gelen çikolatanın tadını beğenmezsem ordan bi daha yaptıracağım. Çikolata deposu nun tadı nasıldı peki

Myasminn Onuratasarlat canim adımı söyleyin Yasemin yönlendirdi alptug diye siparişi yapılmıştı de yardımcı olur. Erkenden hallolur. Ankarada isen elden teslim alabilirsin kargo ödemeden. Tasarlayıp resim atıyorlar onay verince havale yapıyorsun ama güvenilir sayfa hiç merak etme

September_ Eğer ödeme yapmadiysaniz iptal edin ben çikolata deposundan yaptırdım hem çok ilgiliydiler hemde görsel atıp onayliyormusunz diye soruyorlar kargoda gayet hizliydi 3 günde geldi çikolata da çok lezzetliydi bu arada yiyenler çok beğendi

September_ Instagram’da ozlemorganizasyon diye bir sayfa var. Birebir kendim çalıştım orada iki yıl önce. Gayet güvenilir ve işini düzgün yapan bir yer. Siparisinizi iptal ettirebilirseniz orayla görüşün. Mutlaka yetistireceklerdir 🥰