LamiyaCetinkaya Birdemet95 Bugün acayip bir şekilde kramplarım arttı, karnımın içi kazınıyor gibi bir hiss ve belime vurup duruyor, ani harekette bıçak saplanması gibi sancı giriyor. Yumurtlamanın 8.-9. Günü, kan mı versem yeaaa
Birdemet95 LamiyaCetinkaya valla postumda bi arkadaşımız 10. Günde öğrenmiş gebeliğini😍 bence erken gebelikte çıkar Ilk gebeliğimde benimkinde cok silik şekilde 9 Gün sonra çıkmıştı 😍
LamiyaCetinkaya Birdemet95 en azından 12. Günü beklemek istiyorum ya, çok zor, aşırı zorlanıyorum beklerken ama ya varsa erken diye çıkmazsa ne olacak diye düşünüyorum 😁😁
Birdemet95 LamiyaCetinkaya kaç test var elinde? Ben çok yapacağımı bildiğim için bayağı bir sipariş vermiştim😅
LamiyaCetinkaya Birdemet95 Ben de kendimi bildiğim için hiç stok yapmadım. Eşim unutkan, bugün al dediğimi hep birkaç gün geçmeden almaz. Taktik yaptım bugün test al yapayım dedim, ne zaman alırsa o zaman yapıcam sjsjsjdjd
Birdemet95 LamiyaCetinkaya yaa üff nasıl dayanıyorsun😂 ben çoktan yapmıştım bile yerinde olsam😁 negatif göreceksem de bunu uzatmanın bir anlamı olmaz derdim kendime
Birdemet95 LamiyaCetinkaya 😂😂 düşün regla daha 10 gün var acaba her gün 1 test mi yapsam diye düşünüyorum kafamda deli sorular 😂
Happymomleyla Birdemet95 kasık ağrım olmuştu bir hafta öncesi adet olmama varken ben olduktan sonra kasık ağrısı çeken bi insanken tuhaf gelmiş şüphelenmiştim test yaptığımda pozitif çıktı 🥲
dolunayes Birdemet95 yumurtlamadan sonra gogus hassasiyeti kabizlik siskimlik direk anladim bisey var
dolunayes Birdemet95 bende hic olmuyordu siskinlik vs kabizlik anlamistim gogus hassasiyeti de adette olurdu . 3 hafta onceden degil
Elifnurgkk Birdemet95 adetimden tam 1 hafta önce uyandığımda ciddi baş dönmesi olmustu akşama kadar geçmedi şüphelenmiştim ozamn ☺️
Smyye0303 Birdemet95 regliye 3-4 gün kala öğrendim yattigim.yerden kalkarken kasigima kramp gibi batmalar oluyordu bide zaten bebek beklediğimizden test yaptım erken gebelik silik cigzi çıktı oyle ogrendim