ikizprensesannesi @Azraa33 Ay hadi inşaallah ama ikiz gibii benim transferin 12. Günü 573 çıktı bu doktorum yüksek çogul olarabilir demişti iki gün sonra 1263 tü öyleymiş çok şükür🌸 Sizin 10. Günde 500 lerde Rabbim gönlünüze göre versinn 🤲🏻
ikizprensesannesi @alpseda_ Belirti aramayın olmuyor gerçekten hiç bir belirti olmuyo bende kendimi çok dinlemiştim ama olmamıştı🥲
ikizprensesannesi @Deletedmom_85 Üzülmeyin lütfen o umutsuzluk ister istemez geliyor insana ama üzüntü streste etkiler şuan sizii Size namazımda dua ettim Rabbim hatırıma getirdii mutii kardeşimize dedimm adınızı bilmedigimdenn🙂 @alpseda_ sizde beklemedesiniz heralde İnşaallah Cuma vaktinde hayırlı pozitif haberler alın Rabbim ol desin olmuş olsun amin amiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸
Deletedmom_85 ikizprensesannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun var olun! 🥹 İnşallah olmuştur tek temennim duam bu
ikizprensesannesi @Azraa33 Benim şubat ayındaydı çok şükür gördük yalnız benim çift değil tek yumurta olmuş🤲🏻 Sizin değerleriniz de ikiz gibi geldi bana inşaallah saglıkla görün keselerinizi 🤲🏻
Azraa33 ikizprensesannesi kanda çıktıktan sonra ne zaman kalp atışını duydunuz ? Bnm perşembe keseye bakmaya çağırdılar kalp atışı için birşey demediler