alpseda_ alpseda_ kızlar vp konuşalımmı daha yakından tanırız hem belki arkadaş oluruz siz rusyaya ayağınız düşsü misafirim olursunuz türkleri çok severim
alpseda_ Mucizemibekliyorum_ bende mesajı kendi kendime atmışım😂😂😂🤣 diyorum yakından tanışalımmı transfer olan kızlarla vpda türk arkadaşım olmasını çok isterdim
Mucizemibekliyorum_ alpseda_ bi kaç grup var öyle ama sürekli wp den mesaj gelmesi insanı strese sokuyır bence
Omerikra alpseda_ insaalh hayirli haberler alirsin canim.dualarimdasin.sonucu ogrenince lutfen haber ver🥰
Azraa33 alpseda_ 6. Günü belirti başladı karnı. Şişti kaşık felaket eğrıyorsu bel ağrısı .10. Gün kan verdim 553 dün ikincşnkanı verdim
Deletedmom_85 alpseda_ iyi çok şükür sen nasılsın? Vallahi ara ara kasık batması, sızlamasi yaşıyorum saniyelik gelip gidiyor. Belirtiniz bilmiyorum da hissettiğim bu yani. Sende var mı belirti?
ikizprensesannesi @Azraa33 Hayırlı olsunn😍 İki embriyo transferimi oldunuz betanız yüksekk geldi bana
Deletedmom_85 alpseda_ bende dün ister istemez ağladım. kesin yine olmadı diye hiss geldi içime. Bugün biraz daha iyiyim sakin kalmaya çalışıyorum günler geçmiyor Arada bir kasık batması, sızlamasi yaşıyorum dediğim gibi psikolojik mi nedir anlayamadım