JEJjzkdkd67272 Gunes015576 tabi hersey rabbimden ama siz yeterki elinizden geleni yapın. İyi bir doktora gidin bütün araştırmalar yapılsın sonrasını rabbime bırakalım artık bol dua ınsallah yüzünüz güler merak etmeyin elbet kucağınıza alırsınız öyle hissediyorum ama yeterki önlem alıp dua edin :) rabbim şifa versin
Aselyusra Gunes015576 rahim filmi ve histerpskopi çekildi mi? Dna analizi gibi Şeyler veya. Yoksa tüp bebek de düşük olabilir Allah korusun
Ayln_11 Rahim olarak bı sıkıntınız yoksa mutlaka bı genetik test yaptırın, eşiniz de sizde.üst üste düşük yapınca tüp bebek için bile şansınız azalır rahime zarar vermiş olursunuz
Ayln_11 Benim üst üste iki düşüğüm oldu doktorum genetik test istedi ve kromozom bozukluğum varmış bu yüzden genetik taramalı tüp bebek yaptırdık çok şükür 20 haftalık hamileyim şimdi rabbim size de nasip etsin inşallah
Zehross03 Gunes015576 ben 3 kere düşük yaptım 4. İlerledi şükür ama doktoruma kalsa 4. Ye sağlıklı sperm ve yumurtayı seçip tüp bebek yapacaktı öyle düşme ihtimali azalır gibisinden konuşuyordu bilemiyorum yinede iğne kullanmanıza rağmenmi düşüyolar dozu yetersiz geliyo olabilirmi kaç binlik kullandınız birde sperm testi temizmi
tlhmrv Gunes015576 eşiniz test verdi mi normal sprem testi değil sperm DNA hasar testi dusuklerim sebebi sende bişey cikmadiysa birde eşine bu resti yaptır bnmde 4 düşüğüm vardı bu çıktı eşimde bı ilaç kullandı Düzeldi
Zehross03 Gunes015576 bide katil hücre diye bişey var bağışıklık sistemi bebeği katil hücre olarak görüp atıyor ona baktırdınızmı