Gunes015576 9 düşük yaşadım 5 hafta 2 gün 6 hafta 2 gün 4 hafta kimyasal gebelik 5 defa bu süreçte çok yıprandım bu yüzden tüp bebeğe karar verdik benim gibi olup olumlu sonuç alanı varsa lütfen yardımcı olun doktor son defa denememi istiyor bana yardımcı olabilir mi
Mrsfly Gunes015576 çok geçmiş olsun, öncelikle bilin ki kimyasal gebelik bir düşük değil, kimyasal gebelikte herhangi bir bebek oluşmadan vucut onu atmış oluyor, 9 diye saydığınızın hepsimi kimyasal?
funnymummy Gunes015576 aslında bakıldığında sizin 2 düşüğünüz var diğerleri kimyasal gebelik ki bunu kadınların bir kısmı yaşadads farketmezmiş siz erken test yaptığınız için fatketmişiniz doktorunuz ne diyorsa o şekilde hareket etmelisiniz
Mochi Gunes015576 bence tekrar dene çok iyi bir dr git öncesinde bütün tahlilleri yaptır beslenmene dikkat et dr un önereceği şeyler varsa kullan ve en önemlisi stresten uzak dur inşallah sağlıklı gebeliğin olur 🙏
Eliflara Merhaba ben 13 kere dusuk yaptm bir kere erken dogum yaptim. 15. Ye hamileyim. Sorun ne sizin
Eliflara Ben normaldende hamile kaldim tup bebektende ikiside düştü. Tup bebek onermiyorlar tekrarlayan dusuklerde
Gunes015576 [silindi] Mrsfly ama kürtaj oldu kan değerlerim bir türlü düşmedi 7 kürtaj oldum 4 gebelik saten kese bebek var
[silindi] Gunes015576 kürtajlardan ne kadar sonra hamile kaldın canım bende yeni oldum 3 ay bekle diyorlar erken olunca düşükle sonuçlanıyormuş
Osenolsanbari Gunes015576 doktor musunuz kulaktan duyma bilgiler vermeyşn insanlara kürtajdan sonra en az 3 ay korunma gerekiyor rahim kendini tamamen toparlaması 2 ayı buluyormuş garanti olsun diye doktorlar 3 ay diyorlar daha erken kalırsa tekrar düşük yapması çok çok daha yüksek bir ihtimal
Gunes015576 Osenolsanbari ben düşükten sonra ara verdim için doktor artık bir âdet SONRA kalman daha sağlıklı dedi
JEJjzkdkd67272 Bence genetik test yaptırmanız lazım bir gende kan pıhtılaşması genelde sıkıntjya yol açmaz der doktorum ama yinede iğne yazmıştı önlem amaçlı. Sizin rahim kısalması yada genetik yada kromozomla alakalı bir sıkıntı olabilir bence mutlaka iyi bir doktora görünün perinatoloji
Gunes015576 JEJjzkdkd67272 bütün testi ler yapıldı hiskopi ameliyat oldum rahîm temiz çıktı rahim filmi çektim temiz çıktı gereken ne tahlili varsa verdim hiç bir sıkıntı yok
JEJjzkdkd67272 Gunes015576 tabi hersey rabbimden ama siz yeterki elinizden geleni yapın. İyi bir doktora gidin bütün araştırmalar yapılsın sonrasını rabbime bırakalım artık bol dua ınsallah yüzünüz güler merak etmeyin elbet kucağınıza alırsınız öyle hissediyorum ama yeterki önlem alıp dua edin :) rabbim şifa versin