sedanurbelik Bende 5+6dayım haftaya çarşamba gibi gidip dinleriz diye düşünmüştüm eğer duyanınız olursa haber verir misiniz lütfen☺️
Lrkvrm sedanurbelik söylerim tabii zaman geçmek bilmiyor yarın 4te gideceğiz güzel haberle döneriz inşallah 🤲🥰🐣
Seymannee Lrkvrm kesede görmüş bebeği zaten ilk kontrolde de öyle dedi🐣 keseyi gördük bebeği gördük bir tek kalp atışı kaldı dedi💕
Lrkvrm Seymannee ay inşallah kalp atışınıda duyacaksınız ben inanıyorum 😍💕 biz bebişide göremedik daha bakalım bugün görürüz inşallah 🤲💕
Ardakumsal Lrkvrm boş gebelik süreciniz nasıldı dün lekelenmek oldu acile gittim boş gebelik olabilir dendi 🥺
Lrkvrm Ardakumsal lekelenmem frlan yoktu ben çok geç yumurtlama gördüm sonradan biraz daha beklemedik diye çok pişman oldum 8.haftada boş gebelik alalım dedi bende bilmediğim için aldırdım canım ama farklı bir durum olmadı
Lrkvrm Seymannee canım Allah’a çok şükür biz duyduk gördük mucizemizi darısı size olsun inşallah dualarım sizinle 🥰🤲🐣
Lrkvrm Damla22306 keseyi geçen hafta 5 haftalıkken gördük çok şükür bugün 6.haftamız hem kendini gördük hem kalp atışını duyduk 🥰
mervee19_ Lrkvrm benim beta değerim bu degerken gitmiştim 11 bin biseydi doktor 1 hafta sonra gelseydin kalp atışlarını da dinleriz demişti mecbur bir hafta bekledim o bir hafta çok heyecanlı geçmişti umarım duyarsınız ama bu kişiden ksiye göre değişiyor
minikinsantanesi Lrkvrm betaya göre değil ama adetime göre 6ncı haftada duydum ama doktor dedi adetinden biraz sonra olmuş 5 haftalık şuan dedi o şekilde duydum
Lrkvrm minikinsantanesi 5. Haftada keseyi gördük bugün kendini gördük duyduk çok çok teşekkür ederim 🥰