Lrkvrm Kızlar merhaba dün test verdim beta hcg 10.095 çıktı cuma günü kontrolüm var sizce mucizemizi görüp kalp atışını duyar mıyız? Beta baktırdıktan sonra kalp atışını duyan var mı?
likesah Lrkvrm kalp atisinin betayla ilgisi yok maalesef. Ben de beta 10.000 ile gittim doktora duyamadim 7. Haftada duyuldu.
mervee19_ Lrkvrm benim beta değerim bu degerken gitmiştim 11 bin biseydi doktor 1 hafta sonra gelseydin kalp atışlarını da dinleriz demişti mecbur bir hafta bekledim o bir hafta çok heyecanlı geçmişti umarım duyarsınız ama bu kişiden ksiye göre değişiyor
Ardakumsal Lrkvrm boş gebelik süreciniz nasıldı dün lekelenmek oldu acile gittim boş gebelik olabilir dendi 🥺
Lrkvrm Seymannee inşallah inşallah inşallah sonucu lütfen bana da haber verin ben cuma 4te gideceğim zaman hiç geçmiyor 🙈🥰🤲
Seymannee Lrkvrm benim duyulmadı kuzum. Doktor daha ultrosona bakmadan duyulmaz dedi kilon da var bebiş de küçük istersen alttan bakayım o zaman duyulur dedi onu da ben istemedim. Sonra ultrosonla şansımızı denedik ama duyulmadı
Lrkvrm Seymannee çağırdı mı bir daha hayırlısıyla ilerleyen haftalarda duyarsınız inşallah daha çok küçükler zaten biz biraz aceleciyiz galiba 🙈 ben yarın gideceğim ama alttan bakıyo benim doktor görüp duyarız inşallah 🤲 kesede varmıydı bir şeyler 💕
Seymannee Lrkvrm kesede görmüş bebeği zaten ilk kontrolde de öyle dedi🐣 keseyi gördük bebeği gördük bir tek kalp atışı kaldı dedi💕
Lrkvrm Yareniko26 3+4 de farkettim ben tüp bebek tedavisi ile transferin altıncı günü önce idrarda sonra kanda 25 ile öğrendim göğüslerimde şişme aşırı hassasiyet ve adet olacakmış gibi kasık ağrım vardı çok
Lrkvrm likesah salı günü kan verdim 10095ti yarın gideceğiz tekrar kontrole daha küçük belki duyulmaz bilmiyorum ama bir umut 🤲🐣
Lrkvrm Yareniko26 düşük gibi değildi 8.hafta kontrole gittiğimizde kese hala boştu olmuşmamıştı kürtaj oldum