AyFa1608 Smyye0303 Selçuk tıpa gittim arada başaran kliniğe gttim farabiye de 2_3kez gtmiştim. Farabide de doğurdum. Farabiyi tavsiye ederim doktorum ablam gbi oldu. Ve doğumda da aşırı derecede memnun kaldım. Kuzum canım diye diye doğurttu
AyFa1608 Tugce0142 gelir gelir 🥲 aramazlarsa muhtara sor arada. Eve gelmesi beni aradılar muhtardan aldım. Bi oda vardı tavana kadar çanta yığılı. Deseydin amca bide arkadaşım var derdim sjjsjsja
Tugce0142 AyFa1608 ayy bilseydim derdim Konya’nın neresinde oturuyorsunuz biz kelebeklere yakın oturuyoruz 😂
Sacmalama_engiinn Cansu901 +90 (332) 512 33 99 Beyşehir belediyesini ara hoşgeldin bebek başvurusu yapmak istiyorum de onlar yönlendiri seni
Melekoz Sacmalama_engiinn sanırım 3 aya kadar veriliyor heralde banada demişlerdi bunu 3 aya kadar olan küçük bebekler içinmis bizim 3 ayı geçmişti alamamıştık
Mervetemel0 Bende başvuru yapıcam da bir şey sormak istiyorum çantayı verip gidiyorlar mı başka şehirlerde hemşire eve geliyormuş hem çantayı veriyor bi şeyler anlatıyor gidiyormuş