AyFa1608 Tugce0142 bebeğim 6-7 günlüktü başvuru yaptığımda. Bugün bebeğim 1 ay 24 günlük. Bekle daha vaktin var 🤣
AyFa1608 Tugce0142 gelir gelir 🥲 aramazlarsa muhtara sor arada. Eve gelmesi beni aradılar muhtardan aldım. Bi oda vardı tavana kadar çanta yığılı. Deseydin amca bide arkadaşım var derdim sjjsjsja
irembzc Ya ben çocuğum doğduğunda çok araştırdım meramda vardı selçukluda bulamamıştım şimdi de kabul etmiyor 5 aylık diye mi acaba 😭
Melekoz Sacmalama_engiinn sanırım 3 aya kadar veriliyor heralde banada demişlerdi bunu 3 aya kadar olan küçük bebekler içinmis bizim 3 ayı geçmişti alamamıştık
Smyye0303 AyFa1608 konya merkezmi acaba doktorunuz ozelmiydi yoksa devletemi gittiniz doktor önerisi lazım😁😅
Deletedmom_116 Smyye0303 şehir hastanesi özlem Ece başaran acil üçtur gidiyorum dördüncüsü gidicme bugün çok memnunum sanirkmbastanede tek memnun kaldığım doktor 🤣🤣
AyFa1608 Smyye0303 Selçuk tıpa gittim arada başaran kliniğe gttim farabiye de 2_3kez gtmiştim. Farabide de doğurdum. Farabiyi tavsiye ederim doktorum ablam gbi oldu. Ve doğumda da aşırı derecede memnun kaldım. Kuzum canım diye diye doğurttu
Smyye0303 Deletedmom_116 yaaa çok teşekkür ederim yazdım kenara bu doktoru biz tayinciyiz de Konya’ya ilçe belirsiz ama yinede beğenilen doktorlari araştırmaya basladim çünkü orda hiç bı fikrim tanıdığım yok 😅
Smyye0303 Deletedmom_116 yaaa çok teşekkür ederim yazdım kenara bu doktoru biz tayinciyiz de Konya’ya ilçe belirsiz ama yinede beğenilen doktorlari araştırmaya basladim çünkü orda hiç bı fikrim tanıdığım yok 😅