Eymenmoms dilos011 dere otu yiyin hergün bolca neredeyse bir bağ yerdim sabah akşam eşim eve gelince 2 bağ getirirdi kendimi inek gibi hissederdim 😂 yemekten sonra rezene çayı yapardım direk rezene kaynatırdım sabah akşam 2 kupa bol su için bakın müthiş süt yapıyor
dilos011 Esra_Omer_21 Sue-Momss2 Pamukbebegimm Eymenmoms Bebde ilk defa yedim bi tabağa yakın gazi çıktı 2 saate yakın nerdeyse gece uyumadı kimyon çayı içtim tekrar 2 kaşık da oğluma verdim anca öyle ıkınıp yaptı kakasini rahatlayıp uyudu galiba daha ister bejim bu tur şeyler yememe dediginİ süt yapıcı şeyleri de mutlaka denicem özellikle semizotu yiyecek türünü çünkü aynı kiloma döndüm geri 55 kiloyum
Pamukbebegimm dilos011 ahh bu ben 😑 ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten.Esimle oğluma yemek yapıyorum kendime makarna. Kızım 2 buçuk aylık oldu hala o ağlama krizleri korkutuyor beni 😔 ama dün akşam bı delilik yapıp kısır yedim bakalım bugün ne durumda olacağız 😂😂😂
Pamukbebegimm dilos011 birde hünnap in anne bebek cayi var sallama çay gibi paketli.Ondan içiyorum günde iki tane baya etkisini gördüm.İcerisinde kimyon anason rezene papatya var yalnız kötü tarafi banada uyku yapıyor 😂😂😂
Sue-Momss2 dilos011 kızım gazliydi ama ben bu kadar kısıtlamadim kendimi ya sadece yediğim yemeklere bolca kimyon koydum yedim bu şekilde kjrj fasulye yedigimi bilirim engelliyordu azaltiyordu kimyon çayı içerdim çokça faydasını gördüm ama gaz dönemi geçince yemeklerde dahi bir daha kimyon kullanmadım 😅
Esra_Omer_21 dilos011 bu saydiklarinizin hepsini yedim çok şükür öyle ahım şahım bi gaz yapmadı surekli rezene çayi ictim meyve suyu ve petibör de sut yapar ve yulaf
Nurr_22_22 dilos011 korktuğumuz gibi atak yaşamadık biz uyku gerilemesi ve meme reddinden çok korkuyordum ama normal ataklardan daha rahat geçiyor şimdi
dilos011 22 günlük bi evladım var ve kızım kısır istedi yapacağım fakat yesem bi zararı olur mu bana emziriyorum annem yeme şişlik yapar gaz yapar çocuğa dedi ama çok canım çekti bulgur sonuçta yapar da bilmiyorum onu yeme bunu yeme ne yicegimi şaşırdım
dilos011 dilay_06 kimyon içeceğim ister istemez de şimdi bi oturursa Bir iki tabak yerim yeşillikle de bilmiyorum Yemesem de aklım kalacak yersem de çok suçlu hissederim çocuk birde bağırıp ağlarsa gazdan dolayı geçen bulgur pilavı yemiştim üstüne kimyon içtim 3 saat uyuyamadı çocuğum
dilos011 dilay_06 yarım tabak yemiştim kısır 3 saattir uyumadı ikiniyor sürekli keske yemeseydim ya kimyon çayı da içtim 2 bardak dokundu galiba bulgur uykusu var esneyip duruyor uyuyamadi