Kuzucum instagramda ibrahimmeltem var biliyorsundur belki ikizlere hamile şimdi, onun da kalitesinden dolayı hiç beklemiyordum diyordu geçen gün. Hiç belli olmaz öyle düşünme pozitif ol lütfen ❤️🙏
Embriyonun kalitesi biraz canımı sıktı
KumCi ay ya vallahi günler de geçmiyor arkadan zorla ittiriyorum sanki zor bela😄 of çok merak ediyorum sonucu inşallah hayırlısıyla olur ya elbet olacak bende inanıyorum Rabbım er yada geç veriyor 🥲
1ciftyesilgoz canım kaliteler iyi orta bile değilmiş ama sanki bana iyi gelmiyor gibi. Her şey Allah tan ya nasipte varsa zaten olacaksa. 2 sene oldu neredeyse bu Kadar bekleyişin ardından yine olumsuz olacak hissine kapıldım ister istemez :')
Deletedmom_85 inancını kaybetme 🩵 biz de dua ederiz senin için kader arkadaşıyız sonuçta 🥹
Deletedmom_85 canm harflerden anlamıyorum ama bizede embriolog dedi ki 1embrio güzel biri zayıf 2tane koydular benimde kafama zayıf takıldı
KumCi sağ ol Varol 🥲Allah razı olsun
alpseda_ olsun canım senin yine şansın yüksek 2 tane koydurmuşsun. Yaşından dolayı mı iki tane istedin peki? Kaç yaşındasın gerçi bilmiyorum da
Deletedmom_85 21 yaşındayım embriolog öyle konuştuki tüm umudum gitti
alpseda_ deme öyle ya Allah ol derse olur zaten şansın yüksel 2 tane koydurmuşsun
Benim de ilki BC idi orta kalite ama arkadaşımın BC si tutmuştu yani AA olup tutmayan da var pek bakmıyor kalite işine nasibi olan tutuyor tek mi koydurdunuz
Deletedmom_85 Canim olumsuz dusunme aklına gelse bile diline getirmemeye çalış hayırlısıyla nasip olur inşallah bol dua et bide 313 ayetelkursi niyetleyip oku açamayacagi kapi yok Allahin izniyle 🤲💕
Birbahargunu haklısınız ccler bile tutuyor baktığında. Evet tek koydurdum zaten prosedür gereği yasak 35 yaş altına inşallah tutar ya of çok yoruldum korkuyorm cok🥲
Deletedmom_85 öyle mi yasak olduğunu bilmiyordum ben iki tane koydurdum bı cesaret teki tuttu inşallah güzel haberler alırsınız üstüne düşmeyin olacağına varıyor
Deletedmom_85 neden yasak burda rusyada koyuyolar 2tane benim 21yaşım var
Humeyraeslem1 of günlerde geçmiyor ki kuzum 😵💫 elimde değil ki ya insan düşünüyor ister istemez
Deletedmom_85 bir de ilk transfer mi bilmiyorum ama ilk transferde her şey buna bagliymis gibi geliyor, çok emek verdim olması gerek gibi bir his oluyor ama ikinci çok rahat oluyor kafa olarak. Düşünmemek çok zor biliyorum ama ne kadar serbest bırakırsanız o kadar rahatlarsınız iki transferden edindiğim tecrübe 😊
Birbahargunu doğru diyorsunuz. 2-3 olumsuz deneme sonrası izin veriyorlar herhalde çift transfere bide 35 yaş üstüne izin var. Tabi olacağı varsa oluyor zaten de ne bileyim hiç hamile kalacağım o mucizeyi yaşayacağım gibi gelmiyor hayali bile cok uzakkk
Birbahargunu evet ilk taze transfer bide. :(( allahtan dondurulmuş embriyolarım var biraz o yüzden içim rahat i inşallah olur yA of :(
alpseda_ çoğul gebelik riskli olduğu için canım burda yasak devlette falan. Özelde de yasak ama bazen doktorlar koyuyor elzem (gerekli) durumlarda
Deletedmom_85 taze transfer çok daha iyi ben de ikincisini taze oldum tuttu, ilki dondurulmuştu tutmadı. Vücudunuz hormonları kendi ürettiği için hamileliği daha kolay kabul eder tazede