ku4iremmmm- sevaldqn1 sulu köfte yapmıştım gece uyuyamadığım için bide pirinç pilavı cacık yada salata yaparım yanına karar veremedim
myangelson sevaldqn1 kuru fasulye ve pilav. Kuru fasulye yaptığım zaman illaki piyaz yaparım bir de piyaz 😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 bugün tavuk ızgara ve salata yapacaktım dün tavuğu çıkarmayı unutmuşum, çözülmedi tavuk. Sonra yemeği kocama ısmarlattım sorunu çözdüm 🤣 tavuk ızgara ve salata var…
sevaldqn1 Deletedmom_85 en sevdiğim kelimeler yemek yapma hazırlan gidiyoruz istediğini al birşeyin eksikmi canın ne istiyor😅😁
myangelson sevaldqn1 haşlanmış kuru fasulye , kuru soğan, maydanoz , zeytin. Karıştır karıştır karıştırrrr üstüne de yağ tuz pul biber birazcık sirke ve nar ekşisi döküyorum ben orijinali farkli olabilir biz kendimize göre uyarliyoruz 😂😂
sevaldqn1 Zumzugukodummuzzingillatirim ondan hiç şüphem yok gene sana fenasın diyor bana şeytan şaplagı gibisin seval diyor OSMFPDMSXKVNVLŞĞ
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 diyette olduğumuzu bilen kocam hamburger menü yapmaya karar vermiş… Helal spr devam burdaki tek şeytan kocam.
myangelson sevaldqn1 yaa ben çok severim bunu yaptığımda yemek yemem direk onu yerim salata diye geçiyor zaten genelde ızgara, köftelerin yanında falan çok güzel gider 😂😂