sevaldqn1 Akşama neler yapcaksınız? Ben ve keyfim sabahtan beri yatıyoruz o yüzden kalkamadık düşün düşün aklıma bir şey de gelmiyor öneri pleaseeeee!!!🥹
sevaldqn1 Ay bende ne yapsam ki eltimgili çağırmayı düşünüyorum bir yandan da ama hic fikir bulamadım
gulten_01 sevaldqn1 fırında sebzeli beşamel soslu tavuk ve kremalı makarna(pirinç pilavı) yapabilirsiniz . Yanına da meze tarzı havuç tarator salata vs ben genelde her gelen misafire yaparım😅
Ummuhan64 sevaldqn1 Ben kabak yemeği ve havuç tarator yaptım akşama doğru bulgur pilavı yapicam yaninda
honey sevaldqn1 bende de türlü var dünden, yanına çorba makarna yapıcam bide mercimek köftesi canım çekti yapabilirsem inşalllah onu da yapıcam :)
defneveannesii_ sevaldqn1 Dün gece sarma sarmıştım bugün onu pişiriyorum, yanına da bir çorba oldu bitti☑️😂
defneveannesii_ sevaldqn1 Valla bilmiyorum ki ben dün yaprak demetlemiştim taze vardı elimde daha tuza basmadan sardım hemen gece
aminehumamoms Ben kaç aydır doğru dürüst yemek yapamıyorum hamileliğimden dolayı herşeyden nefret ettim ya