Yareneylul Merhaba kızlar bi saat sonra devlet hastanesinde randevum var 17 haftalık olduk cinsiyeti söylermi doktor sizce birde gitmeden önce ne önerirsiniz bebek kendini göstersin diye
Zeynepozcan Yareneylul bence söyler bana 14de söylediler Girmeden önce çikolata ye meyve suyu iç canım hareketlenir
Elzem07 Yareneylul bana çikolata ye dedler onu iç bunu yap dediler, hepsini yaptım. Ama hic Göstermedi canı istemeyince istemiyor işte. tavsiyem dua et hahahaha
edadm Yareneylul bana 14. haftada kıza benziyor dediler 17de de kıza benziyor dedi net bir şey söylemeyince kendi kendime kızdım özele gittim kesin kız dedi doktor sağ olsun 😂 göstermezse özele gidebilirsiniz kesin söylüyorlar
Gozde5252 Canım direk kuru üzüm ye siyah kuru üzüm hem faydalı hem kana çabuk karisiyo beni paşa öyle gösterdi kendini
Yareneylul edadm banada özelde önce kız dedi sonra erkek gibi dedi bugün devlete gittim doktor erkek dedi canım
edadm Yareneylul sağlıkla kucağına al canım 🥰 ben yine de detaylıya kadar bir şeyler almayacağım bebişe
Yareneylul edadm çok teşekkür ederim canım bende beklemiyi düşünüyorum bayram öncesi detaylıya girerim muhtemelen randevu alabilirsem