Teslimenursevil Yumurta toplama işlemi yapıldı bugün 14 tane dolgun yumurtam varmış ilerleyen günlerde durumlarını bildiriceklermiş ve doktorum taze transfer yapmıycakmış 2. Adetimde olucakmış
Mucizemibekliyorum_ Teslimenursevil hakkında hayırlısı canım . Dondurmuş daha iyi bence yumurtalıkların falan biraz dinginleşir vücudun o hormonları atar biraz
aminehumamoms Teslimenursevil yaşın genç gibi duruyo rabbim en kısa zamanda isteyen herkezin kucağını doldursun boş bırakmasın 🤲🏻🌸
yanlisanlamaama Teslimenursevil rahim dinlendirme yapacak daha iyi rahminiz kendini toparlamış olacak bende iki kez dondurulmuş embriyo transferi oldum ikisi de pozitifti inşallah sizinki de pozitif olur🤍🙏🏻
Mzzz Teslimenursevil yok canım sen adetin 2. Veya 3. Günü gidip rahim duvarının kalınlaşması için ilaç falan veriyor doktor 15-20 gün içinde rahim duvarının kalınlığına göre de gün verip transfer yapıyor zaten çok kısa bir işlem caninda acımıyor muayne oluyormuşsun gibi düşün 🙏😇
Teslimenursevil Deletedmom_85 polistik over hastalarında genellikle böyle yapıyoruz çok fazla yumurta alınıyo rahim kendini toplaması lazımmış bide akçiğer su toplar gibi bişey söyledi yani rahmin kaldırcak durumda değil dedi kısaca
Gebeyim-32 Teslimenursevil bende pcosum 6 tane 5. Gün embriyom dondurulmuştu 2 2 transfer edildi . Hiç biri tutmadı en son kalan 2 transfer edildi biri tuttu şükür 12 haftalık olduk .
Asel777 Teslimenursevil Hayırlısı olsun ınwallah taze transfer yapmaması çok iyi oldu bende bırıncıde taze yaptırdı doktor tutunmadı ondan olduğunu düşünüyorum
nesli5154 Teslimenursevil yaşında çok gençmiş tüp bebek niye peki çok uzun zamandır deniyorsun olmadımı
Teslimenursevil nesli5154 1 buçuk senedir deniyorum tedavi görüyorum olmadı aşılama olucaktı çok yumurta büyüyünce iptal olsun isteöedim tüp bebeği seçtim
Hnd3535 Teslimenursevil adetliyken gidiyorsunuz rahim kalınlığına bakıyorlar ilk etapta ona göre ilaca başlıyorlar. Bide e2 değeri bakılıyor.. ona göre başlanıyor. Doğal transfer olacaksa kendi kendine kalınlaşması beklenecekse ilaçsız yakip ediliyor. Ama ilaca başlancaksa aralarda kontrole cağrılıyorsun duruma göre gün veriyorlar ortalama adetin 20.gününü buluyor
Teslimenursevil Hnd3535 anladım çok çok sağolasın banada adet olunca ararsın dediker dahasını sormadım