Mirac20199 Merhaba temmuz ortası gibi doğumum bu aralar aşırı baskı ve kasilmalarim oluyor sizde durumlar nasıl kızlar?
femme Mirac20199 33+6 haftaligim 20 temmuz doğum görünüyor. Ayakta kalınca benimde öyle oluyor. Çok çok daha sık idrara gidiyorum
Sevval0308 Mirac20199 35+2 🌝vajinada baskı hissi idrara her saniye gitme isteği onun dışında ayakta kalınca çoğalan ödemler ve benim sağ el uyuşukluk ve ağrıması mevcut :) elhamdülillah
Deletedmom_52 Mirac20199 35+5 artık uykular zulüm sol kulağım ağrıyor sola yatmaktan , sağa yatamıyorum ağrı yapıyor hemen 🥲
Feyzaclk Lyamayy neler yaşıyonuz siz ya bi ben yaşamıyorum bu ağrıları heralde😂 33+2 batma baskı falan oluyor ama sancı yok yani
Mirac20199 femme @femme bende 35 +4 hala çalışıyorum temmuz 15 dedi Dr ama erken gelecek gibi sürekli kasilmam var bugün:(
Mirac20199 Deletedmom_52 bende aynı ama bazen gece uykuda sırtüstü bazende sağa dönmüş buluyorum kendimi :)
Sibelakta Mirac20199 aynı bende 25temuz görünüyor ama sanki daha erken gelck hergun bugn dogruyorum kesin diyorum
Gulden91 Havalar ısındıkça nefes darlığı var tuvalet zaten serin allahtan sürekli oradayız benimde 25 Temmuz görünüyor 😀
esmanurs41 Temmuz 6 doğum tarihi minnakın 🌸 şuan gece uykusu yok kalça bel ve bacak arasına ağrı yapıyor dinlenince geçiyor arada da karnım sertleşiyor hepsini az kalmasına yoruyorum pozitif karşılıyorum 😊 pamuk olalım minnaklarımıza kavuşalım
femme Mirac20199 ay calisiyormusun kuzum Allah yardımcın olsun gercekden ben evde böyleysem seni düşünemiyorum. Allahim kolaylık versin. Benimde koleztaz var perşembe tekrardan testlerim olucak ilaç kullanıyorum duruma göre 36 dan sonra alinicak sanirim
Mirac20199 Evet canım sorma çalışabilir aldım son haftaya kadar neredeyse calisacagim ama zorlanıyorum artık Allah sanada kolaylık versin 😊