Minnosmino23-23 Pinklove beyaz pjama takımı aldım giyemedim normal doğum yaptım aşırı kanamam oldu üçlü pijama alcam inş ve koyu renk, sezaryanı bilmem de normal doğum rezillik anca eve gelir yıkanır paklanır dinlenir sonra foto vs
Pinklove Minnosmino23-23 Kız doğumdan sonra eve gelip nasıl yıkanlrsınız? Dikişler daha taze oluyor, kan lıkır şıkır akıyor ilk günler ben cesaret edemem. En az 4 gün banyo yapamam😬
3_fistikannesi Pinklove sorma sorma çok haklısın canım valla milletin gözüne gözüne sokuyorlar her yaşadıklarını boşver sen nasıl rahat hissedersen öyle giy. 🌸
Minnosmino23-23 Pinklove yok bee ben 6 saat hastede kaldım eve geldim hemen banyo iki çocuğumdada aynı şekilde zaten oğlumda 3 dikişim var dı
3_fistikannesi Deletedmom_116 😂😂😂yok yok hastane benim karşı komşum gibi kaynanam balkondan atsa biz tutarız aşağıdan eve kızımı bile yollasam getirir yani ondan rahatım yakın baya😂
Kalbiimde2can Deletedmom_116 insallah insallah cok coook amiiinnn🤲🏻🤣 gelin geldi damit beyide piste bekliyoruz artik yakin zamanda😂😂
Pinklove Sacmalama_engiinn Eşorfmanda rahat olur ama yazın sıccağımda dötümüz yanmasın Hele bide kocaman dependin üstüne djdjdjdjdj
Kalbiimde2can Pinklove düsün bence en önemlisi rahat etmen bosver gerisini aman podyumami cikiyoruz kiz🤣
3_fistikannesi Deletedmom_116 oo baya varmış sizinki. Kız inşallah sorunsuz yetişirsin doğuma. Aynen küçük yerde oturmamış avantajı benimkisi. ☺️
3_fistikannesi Deletedmom_116 aman dikkat et bacım. Valla bu işler riskli yaa. Sağ salim doğur inşallah. Görüyorum seni son gün lerin demi
Gamzeizmir35 Süslü püslü bisey almadim çıkış için. Dizimin baya altında rahat bi eteğim var onu aldim. Uzerine de uzun oversize bi tişört.