Deletedmom_116 Kalbiimde2can İnşallah aşkoo inşallah ya🥺🥺🥺Gece adettimde uyuyamıyorum gibiydim 🤣Ve rüyamda bebek emzriyidum 🤣🤣Cikarmi acaba rüyam sjsj
Kalbiimde2can Deletedmom_116 insallah insallah cok coook amiiinnn🤲🏻🤣 gelin geldi damit beyide piste bekliyoruz artik yakin zamanda😂😂
Kalbiimde2can Pinklove düsün bence en önemlisi rahat etmen bosver gerisini aman podyumami cikiyoruz kiz🤣
Deletedmom_116 Pinklove Kocami bu elbiseyle tavladim 🤣🤣❤️bı arkadaşımın nisnaina gittim akşam vaktiydi Daha kocamla arkadaşız neyse Dediki seni böyle çalarlar bekle ben geliyorum 🤣🤣🤣🤣Bakacan diye direğe falan gidiyodu ahhg ahhhg ne gunlerdi
Deletedmom_116 Pinklove Ewet bide hayatımda ilk aldığım isteyerek giydiğim ilk elbisemdi🤣🤣baya bı anili kendisi ahha
Deletedmom_116 3_fistikannesi normalse eğer ya kirlenirse bak demedi deme çıplak kalırsın mazaallah🙄🤣🤣🤣
Pinklove 3_fistikannesi Ay ne bilim ya şu fenomenler hastaneden çıkarken gelinlik gibi elbiseler giyoyorlar ya bende herkes öyle giyecek zannettim😃😃 Hep şu görgüsüz fenolar yuzunden rkrmrkdme
3_fistikannesi Deletedmom_116 😂😂😂yok yok hastane benim karşı komşum gibi kaynanam balkondan atsa biz tutarız aşağıdan eve kızımı bile yollasam getirir yani ondan rahatım yakın baya😂
3_fistikannesi Pinklove sorma sorma çok haklısın canım valla milletin gözüne gözüne sokuyorlar her yaşadıklarını boşver sen nasıl rahat hissedersen öyle giy. 🌸
Hazalaskin Pinklove 😂😂😂 karar veremeyip 3 elbise alip pijama ile eve gelen ben bu satırları gülerek okudum beybisu
Hazalaskin Pinklove beğendim kız beğendim de karar veremedim o an karwe veririm giyerim dedim de halim yoktu 😂 aman dedjm 10 dk sonra evdeyiz soyunur duşa girerim