Beigebaby Busbu Ben bez olarak molfix mavi paketlerden kullanıyorum , ıslak mendil olarak sleepy natural, alt açma olarak tek kullanımlık almadım trendyolda hamur diye bir marka var onun alt açma örtüsünü aldım memnunum
KayraVeAnnesi_06 Busbu Islak mendil uni baby kesinlikle dokusu en iyisi içeriği temiz vüdunun her yerinde kullanıyorum Alt açma ve bez olarak canbebe
acarsmom Busbu ilk bebegimde baby turco ve sleppy indirim buldukça stok yaptım 1 numaradan 4 numaraya kadar baya stok yapmıştım 6 aylık olduğunda hala bez almamıştık benim bebeğim pişik falan olmadı gayet memnun oldum ıslak mendil de uni Baby yeni doğan tercih ettim 6 aydan sonra Baby Turco AloeVerali olanı var onu kullanıyorum tabi stok risk ama ben riskleri severim ikinci bebegimede başlayacağım stok yapmaya 🙈
meryemy Busbu sleppy yenidoğan aldım boyut olarak en iyisi o oluyormuş yenidoğana bakalım umarım kalitelidir
Kbr_sn Busbu kızıma üni baby sensitive kullandım memnundum pişik olmadı bez de sllepy kullandık alt açma ortudunu Molfix güzel ama uygun olsun derseniz ebebek baby me de güzel
Gizzgzz Masalnesli ben prima premium care den aşırı memnun kaldım ya günde 3 4 bez değiştiriyorum ve sıfır taşma.
Mutlulukkk Brn_cnn ayyy sayenizde gordum şu sulasil şeyini. Ben direkt ondan alicam sanirim.. allah razi olsun yaa 🌺
Ygmrsrcn Busbu ben bez olarakta ıslak mendil olarakta Molfix aldım. Alt açma örtüsü olarakta ya ebebegin kendi markasını ya da Molfix alacağım. Zaten kullan at yapacağımız için alt açma örtüsünün çok önemi yok gibi
adenimm_ Busbu ben ıslak mendil olarak green clean aldım tamamen temiz içerikli bez olarak Prima premium care aldık
Kadriyecebeciii Busbu yani çok bebek bezi ellemedim ama sleepy bende çok iyi bir marka alırsan en azlı paketi alabılırsın denersın cocukda bısey yapıyomu yapmassa devam edersın,bende denicem inşallah ama bi sekız ay sonra 😂😂
Filedna Kadriyecebeciii bizde sleppy alerji yapmıştı , molfix pure&soft iyi gelmişti. Bebeğe göre değişir kimisine de prima alerji yapıyor deneme yanılma hep hiç bir bezden stok yapmamanızı tavsiye ederim🤗
DeniKami Molfix pure &soft her türlü iş görür. Hem bez hem ıslak mendil. İlk 3 ay pamuk kullanacagim.ben yine de dışarıda gerek olacağı için 12li ıslak mendil de aldim
Nghnhe Bebek bezini islak mendili alt acmasini hepsini e bebegin kendi ürünü olan baby me aldim cok ta basarililar
Esranurdenizz Busbu ben molfix aldım bide baby turco nun alem aloe vera lı ıslak mendilini aldım benim ablam kullanıyodu çok memnundu bende aldım inşallah iyi gelir 37+2 yim