AyFa1608 Burnumageliyoduslkmsn oyy yaa yerim bunu ben gerçekten bal.. hadi gözün aydın kuzum geçmiş olsun. Sonunda geldi. Kızz yaşına gircekti nerdeyse shjsjd 🌸♥️
Durubebegim Burnumageliyoduslkmsn ya bal bal maşallah kuzum maşallah bahtına güzl olsun yavrunun inşallah😘🧿
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn oyy Allahım nazarlardan korusun 🥰 Rabbim analı babalı büyütsün aşkım. İnşallah size ve vatana hayırlı evlat olur 🤲🏻😍
LamiyaCetinkaya Burnumageliyoduslkmsn Kız gözün aydın bak doğurdun işte konuşmuştuk birkaç gün önce 😍 Maşallah Allah analı babalı büyütsün, nazar değmesin 🙏
motherlion01 Burnumageliyoduslkmsn canımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzel olsun inşallah güzelliğin 💖 sende kendine dikkat et lütfen 🌸
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn yaaa ama bu tam bi bal küpüü allahimmm seni nazarlardan korusun kendi gibi bahtida güzel olsun insallah 🥰🤲🏻❤️
reisMom Burnumageliyoduslkmsn biz bile heyecanla bekledik Allah analı babalı büyütsün darısı artık biz bekleyen annelere 🤲🥺
Burnumageliyoduslkmsn Of kızlar nasıl güzel bir duygu canım yanıyor iki kere dikişim sökülüp tekrar dikildi ona rağmen mizildansa yanına uçuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin henüz toparlanamadim yarın sabah taburcuyuz inşallah toparlarim 🥴
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn canım çok şükür bütün forum doğurmuş gibi olduk 😂 sabırsızlıkla bekliyoruz doğum hikayeni