Tugce97 Nasipse Eylül’de kızımız gelicek ve yakında da babalar günü var biliyorsunuz ki bende eşime birşeyler yapmak istiyorum önerilere açığım ne yapacağımı bilmiyorum yardım kızlar 😱🙄
Crocus20 Tugce97 çiçek sepetinde babalar günü hediyeleri oluyor genelde kişiye özel bişeyler ordan bskabilirsin belki. Benim aklıma güzel bir albüm yada çerçeve geldi bebeğiniz doğduktan sonra içini doldurmak için🥰
Matmazelbebi Tugce97 Ben babalar günü ile ilgili bebeğim için zıbın aldım.Üzerindeki yazıda bebek babalar günü kutluyor. Birde yazın sevip giydiği kumaş şortlar var onlardan alacağım eşime🤗
WiseMom Eğer babalar gününe kadar bebeğimiz kuvözden çıkarsa sanırım eşime en büyük hediye bu olurdu🙏🏻❤️ Bana zaten erken bayram olurdu🌺 Herkese ailesiyle beraber sağlıkla geçireceği babalar günü dilerim🙏🏻
Tugce97 WiseMom inşallah rabbim gönlünüze göre versin evladınızla birlikte nice daha uzun sağlıklı seneleriniz olsun inşallah 🤲🥰
zmr_enby2 Aylanursu Metin çok duygusal okurken gözlerim doldu 🥹 nerede yaptırdınız acaba bende üzerinde ultrason resim olan kısa bi metinle kupa yaptırmayı düşünüyordum çiçek sepetinde belki görmüşsünüzdür ama sizin attığınızı görünce fikir değişirtirir gibi oldum çok güzel olmuş 🙏🏻🌸
gunesinannesi_ Tugce97 ben arabası için dikiz aynası aksesuarı aldım kızımızın ismini yazdırdım not olarak da kızımız babasına gönderiyormuş gibi bir not yazdım ilk babalar günü ilk bebeğimiz bakalım umarım beğenir🥰