myangelson gamzeyerlkaya rica ederim internetten daha kapsamlı bir bak istersen hamilelikte yapılabilecek birşeyler varsa yaparsın belki faydası olur 😊🌷
myangelson gamzeyerlkaya sadesi çok daha sağlıklı tabi ama bende hep meyveli içerim 😂🙄 ama candida için fark ediyor mu onu bilmiyorum tabi
Crocus20 gamzeyerlkaya bu enfeksiyon gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Benimde gebelik öncesi sürekli tekrarlayan bir durumum vardı neler neler yaptım kullandım . Geçti ama hep tekrarladı. Şimdi gebelikte kullanabildiğimiz ilaçlar malesef kısıtlı o yüzden başka grup veya bir tür ilaç kullanamıyoruz. Sirkeyi direk sürdüyseniz eğer orayı tahriş edebilir. Mutlaka suyla seyreltip kullanın. Kasık ağrısıda hala geçmediği için mantsr malesef ondan oluyor. İnşallah geçer bir an önce 😔
sevaldqn1 Gebelikten önce de illallah ettim bu enfeksiyona şimdi de var kendimi atcam az kaldı geçmiyor özellikle akıntım çok oluyorr psikolojim bozldu artık daha yeni niaouili yağını sipariş verdim bide onu deniycem umarım kurtulurum
gamzeyerlkaya sevaldqn1 kullandıktan sonra iyi gelirse mutlaka söyle canım 🤷bende kullanmaya başlayayım🤷
Coynes Beni çok zorlayan bir durum sirke denedim nioli yagi hindistan cevizi yagi😂😂iki farkli fitil hic biri fayda etmiyor 27 haftalik olduk travazol aldim artik gece uykudan uyanip kaşınti oluyor ve uyku uyutmuyor 😭😭
Kivircik20 gamzeyerlkaya bende kültür testi verdim doktorum sadece sonucun iyi bu verdiğim ilaçlar sana yeterli olur yazmış bana Ben candida olduğumu düşünüyorum çünkü çok tekrarlıyor mantarım ( gebe değilim) önereceğiniz bisi var mi