Kizlar merhaba 2 gundur grip oldum evde yatıyorum 17+2 haftalığız sadece gunde 2 tane parol içiyorum tüm vucudum ağrıyor Ağzım burnum akıyor çok kötü oldum onerebileceginiz bir şey varmı 😞😞
Hamileyim grip oldum😰
Zencefil+bal+limon +kuşburnu ve karabiber bunlardan çay yap ayağa kaldırıyo insanı geçmiş olsun
İlaç içmesen daha iyi aslında ben ilaç içmeden geçirmeye çalıştım bitki çayları meyveler vs 1 haftada geçti doktorumda pek ilaçtan yana değildi zaten
Ahh günlerdir yatıyorum gripten.doktorun tavsiyesi bol sıvı tüketimi bol meyve.ılık bitki çayları.ben limonlu ıhlamur içtim.bogazın agrıyorsa pastil
Aynı durumdayım iki gündür bende öksürük de var. Bebeğe zararı olmaz değil mi kızlar öksürük ve hapşırığın
Sosyolokum
Nane limon ic bal sut zencefili fazla kulanma iyi degil
Ben de iki gündür sürünüyorum.geceleri uyuyamıyorum,burnum tıkalı nefes alamıyoru,ağzım açık uyumaktan sürekli boğazım kuruyor ve gııckla kalkıyorum yerimden.bütün gün limon mandalin portakal yiyorum,zencefil+bal yedim 1 kez(çok yeme demişlerdi) ve dün alşam ıhlamur içtim(o da yasak mı bilmem)bugün de okuldayım çalışıyorum.ilaçlık oldum da ilaç kulaknamıyoruz hiçbir şekilde değil mi?
Sosyolokum ben de grip olmuştum 7 haftalıkken hiç ilaç içmedim zaten bir işe yaramaz parol bence.bende yaramıyor yani.günde yarım kilo mandalina yedim ve bir hafta çektim mecburen.geçmez yoksa.fazla hareket etmeyip yatmak gerek
Bng
Zencefili fazla onermiyorlar sanci getirir diye gunde bir kezden bisey olmaz surekli tuketim bitki caylarida iyi degil herseyin fazlasi iyidegil benim arkadasimda hasta olmusdu hamilelikde ve doktur ilaccyzmisdi kendi dokturunuz yazdigi surece bence korkulcak bisey yok doktorunuz herseyin iyisini bilir bizim burda dafalgan diye bir agri kesici ilac var ve onu hamileyken herkez kulaniyor ama trde bilmiyorum dokturunuza gidin bence cok ateslenmekde iyi degil bebeginiz icin
Sistus anti virüs pastil hamileler için kullanılabilen bi pastil bende bunu kullandım ıhlamur limon içtim bol portakal mandalina iki günde kendime geldim çok şükür geçmiş olsun canım