Esrahmet Asel2147 o kişiden kisiye değişen bir durum . Ben ilk doğumunu seseryanlanya yaptım beni pek zorlamadi. Size tavsiyem aktardan civan perçemi alin onu için bana sürekli ondan verdiler hastanede beni çok zorlamadi agrilar çok şükür
Esrahmet Hazelalya sıcak suyun içine biraz atıyorsun onu ama çok bekletmiyorsun acı oluyor çok icilmiyor. Şu niyetine icirmislerdi bana ama aşırı rahatlatti
Smc Esrahmet her kalkış beni çok zorluyor kalktıktan bir kaç dakika sonra açıklıyorum ama nefes alamıyorum kalkınca
Esrahmet Hazelalya yok çiçek gibi o ucunda tohumları var onları sıcak suya koyup biraz bekletiyorsun sonra çıkarıp içiyorsun suyunu halk arasinda ayva denesi deniliyor hatta
Smc Ecem4545 kişiden kişiye değişir sancısı benimki biraz ağır geçiyor fakat dayanılmayacak gibi elbette değil geçecek 😁
Elenora Smc hahahah 🤣🤣 ama panik daha kötü ne zaman aldın kucağına bebeği genelde annelerden önce geliyorlar odaya
Smc Elenora bebeği herkese bı uzaktan göstermişler sonra beni odaya aldılar sonra bebeğimi getirdiler. Şimdi evime geldim yanımda uyuyor rüyada gibiyim ağrılarım hala var ama çok daha az 😊