Herseeyinasli Eed7 valla 4 aydır boyasız geziyorum ama boyayacağım bende, önce kestireceğim sonra da boyayacağım. Bu kadar televizyon dünyasındaki kadınlar hep boyuyor valla kimseye de birşey olmadı. Zaten kanıtlanmış bir sonuç yok ortada zarar verdiğine dair. 🙄
Eed7 Herseeyinasli ilk ayımdaydım haberim yoktu hamileliğimden kestirmiştim sonra haberim oldu bide çok dökülmeye başlamıştı girtim baya baya kısalttm şimdide boyattım Allahın işine karışılmaz kanıtlanan hiçbişe yok evet ikili test için bile kanıtlanan bilgi yoktu diye yazıyoken artık ne verirse kabulümüz 😊
Eda0606 Hamilelikte şampuan ve saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Sonuçta piyasadakilerde kimyasal🤔
eymenimoglusum Dogumum subatin basinda ocagin ikinci haftasindan sonrasinda ombre yaptiracagim, resimlerde guzel gozukmek istiyorum. Sonucta o an bir kere yasaniyor😊
UlkerSD Boyamı aldım yarın boyatıyorum 🥳 23 haftalıkken de boyatmıştım 35 olduk boyatıyorum ve kestiriyorum ☺️
sususdden Doktorum 20.haftaya kadar izin vermiyorum güvenli değil ama sonrasında bende kendi bebeğimde boyattım sizede izin veriyorum dedi ama öncesine kesinlikle izin vermedi bekliyorum 20.haftayı dört gözle☺️
gayecee Eed7 benim çok yakın arkadaşım kuaför bırakın saç boyamayı manikür bile yapmıyor bana bi müşterisine doktor bebek tırnak diplerinden beslenir demiş yalancı manikürle kandırıyor beni 😂 Dip boyası gelmiş çakma sarışın olarak dolanıyorum etrafta
Eed7 gayecee manikür bende yaptırmıyorum çünkü annem kardeşime hamileyken hepatit b kaptı birinde varmış sanırım kullandığı alettende bulaşmış o riskli oldugu için hiç bulaşmıyorum kendim evde hallediyorum
Eed7 gayecee hiçbişe yapmam gezerim anlamış demiş 😂 o niye zararlı olsun senin cildine zararlı olur ancak 😁
Hanus Hangi ayda olursan ol, her bitki iyi gelmez çocuğa. Her yiyecek, her gıda iyi gelmez ve saç boyatılmaması gerektiğini biliyorum çocuğa zararlı etken verebileceğinden dolayı. Keşke güzelliğinizi doğumunuzdan sonra yapsaydınız. Biraz daha dayanabilirdiniz 😌
Sedayznn Eed7 20.haftada sanırım bitkiselle boyattım 34.haftam bitti saçlar sarı dipler çok çıktı bitkisel ise yaramıyor Doğumdan sonra boyatcam inşallah 😁
gayecee Eed7 siz saçlarınızı boyatmadan önce danıştınız mı doktorunuza? Sprey kullanmaktan bezdim artık 😐
gayecee Eed7 sonrasında bana cevap yazdı evet zararlı bebeğe geçiyor diye bende ilk defa duydum ne zaman oje sürsem eşim söyleniyor sürme ojeyi bebeğe zararlı diye ona kızıyordum şimdi makyajı duyunca tırstım bi de ben makyajsız baya hasta gibiyim 🙈