Sibelsibos nesli5154 bende bu ay öğrencem kuzum yumurtlamayı görene kadar kullan dediler gördüğünde bırak dediler bende öyle yaptım olmazsa hemen geri başlıycam hayıt tohumuna 😊
Sibelsibos nesli5154 inşallah canım inşallah ay bu ara pozitifte negatifte çok oldu bi umutlanıyorum negatif leri duyunca bi umutsuzluğa kapılıyorum 🤷
nesli5154 ridakegzo canım yaşım 34 benim ve tek tüpüm ondan baya araştırıyor ve yaşın çok önemi oluyor tek tüplerde canım birazda ondan stres yapıyorum
ridakegzo nesli5154 anladm cnm inş biran önce hamile kalırsın .Mfk ürünleride kullananlar gebe kalıor cnm
Ahsenmom nesli5154 Bilemiyorum. Ben hazır su olarak aldım. Tohum nasıl kullanılıyor hiç bir fikrim yok
Esca nesli5154 ben kullanmadım ama çok yakınım kullandı ona da doktoru önermişti. Kullandıktan sonra bi çocuğu oldu şükür 🤗 bi su bardağı suyu kaynatıp yarım çay kaşığı katıp demliyordu 10 dk sonra içiyordu.
yyasolii nesli5154 c life macunu tavsiye ederim canım hamile kalmak istiyorsan ben kullandım hamileyim instagramfan sayfasına bak derim
yyasolii nesli5154 https://instagram.com/clifebitkiselkarisim?igshid=MzRlODBiNWFlZA== clifebitkiselkarisim adı