Mltsnl Fatosyksl merhaba canım benim iki kimyasalım oldu aynı dediğin gibi oldu ama şuan 15. Haftadayız ve fitil kullandım kanama çok sorun değil ama sen yine bir doktora sor iğnesi daha etkili çok olursa acilde progestan 50 mg ampul al vurdur hemen
Fatosyksl Mltsnl doktoruma sordum canım sorun yok dedi, progestan dex iğne yaptırıyorum göbekten transferden beri
semaylmz34 Fatosyksl bende sadece geceleri fitil kullanıyorum kanamam yok ama kişiden kişiye değişebilir o
Fatosyksl semaylmz34 ilk defa başıma geldi transferden beri yapıyorum dün başladı sadece benim de bir düşüğüm var doktor da bu durumu biliyor umarım temkinli davranıyordur 🙏
Fatosyksl Elitopatra25 evet canım kanamayı durdurur vajina ağzında mı sorun var tahriş mi oldu anlamadım pazartesi doktora gideceğim netleşir
Fatosyksl Elitopatra25 inş canım inş İnan bilmiyorum☺️ tüp bebekle hamile kaldım kan verdim 851 çıktı değerim doktor 15 gün sonra gel dedi pazartesi günü gideceğim
Elitopatra25 Fatosyksl büyük ihtimalle senin şuan 4+3felandir canım benimde adetim 2gun gece kan vermiştim 950cikmisti bı kaç gün sonra gidincede 5+1 demişlerdi hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına ☺️♥️
Fatosyksl Elitopatra25 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ☺️ inşallah güzel haberlerle dönerim herşeyin hayırlısı
auroraa92 Arkadaşlar bende fitil kullanıyorum ve damla damla taze kan geliyor bu tahrişten dolayı mıdır dün doktora gittim kese yerinde kalp atışı göründü 6+4 üm bu sabah yine kanama oldu fitilden sonra