Ha38 Bsp 16+6 26mayıs da doğmasını istiyorm geç mi doğuyo erkek bebekler 7mayıs gözüküyor ama 20gün var arada sizce ?
Bsp Ha38 evet erkek bebekler biraz gec doğuyor ama son tarihiniz 7 mayıssa 26ya kadar biraz zor gibi😊
Zeynpatak NejlaSrc ben de de birkac gundur gecmeyen bir bas agrisi var bir eczazi arkadasim 3. Ayda bas agrilarin baslayabilir demisti.bence decavitle alakasi yok canim .hamileligin her donemi sikayetlerimiz degisiyor 😊😊
Pnardadas Zeynpatak aynen 14 haftaligiz ben hic bir ilac kullanmadigim halde sabah bas agrisi ile uyanir aksama kadar surdugu zamanlar oluyor
nazlihasan 12 Mayıs inşallah 😍 erkek anasıyım ilk 3 ay baya baya kustum herşeyden tiksindim eşim dahil şuan 5 aya girmek üzereyim haftada 1 yoğun baş ağrım oluyo ve sırtım ağrıyo 🙄 44 ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum göbeğim küçücük kavun kadar hanımlar 😊 ilk gebeliğim ve ufak ufak bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık😘😍
Misskaynak Hknilknr ayy okdr cok mayis anneleri postu varki acaba buna yazmismiydim diye dusunuyorum surekli 😅😅 masallah cooook bereketli bir ay geliyor 💕
Hknilknr Misskaynak hahah😀 mayıs ayı hepimize bereketli çünkü bebislerimiz gelecek günden güne sayımız artıyor 😙😄🤰❤
Pnardadas Hknilknr ay inşallah o kadar heyecanlıyım ki anlatamam zaman geçmiyor yaa bide ogrenenezsek üzülürüm herhalde yaa😒
Hknilknr Pnardadas valla al benden de o kadar bi yandan supriz olsun diyorum eşime supriz yapayım diyorum ama yapamayacam heralde bende eşimde çok heyecanliyiz öğrenmek istiyoruz 🙈😀
Pnardadas Hknilknr 😂 ayni biz bana göre eşim can atıyor bilerek randevuyu onun mesai saatine denk aldımki gelemesin supriz yapacam birazda çatlatip tadını cikaracam😂😂 tabi gösterirse insallah
nazlihasan Hknilknr Amin inşallah canım😊 ya ben aslında birzzda dikkat ediyorum özellikle bebeğe kilo yapacak şeyler yiyorum kendim için değil de onun için çabalıyorum 🙈
Hknilknr Pnardadas şanslısın:D benimki izin gününe denk getirdi 🤦♀️ söylemezsem meraktan da çaylar yani :D
Pnardadas Hknilknr Yaaa ne tatlı bir durum ama😍 Rabbim hepimizin bebeğimizle yuvamizi huzurumuzu hep böyle tatli eylesin inşallah ❤